Mi a különbség az első házas és a második házas Uránusz között?
Nem kérek linkeket és kimásolt szövegeket, én is eltudom olvasni és rá tudok keresni.
Engem az érdekel, ki mit tapasztalt, hogyan hasonlítanátok össze úgy alapjába véve?
Az első ház a személyiséggel kapcsolatos, belső, és külső szempontból is. Így első házasnál valaki lázadó típus, aki szakít a hagyományokkal, behoz valami újat, reformál, akár úgy hogy másokat ezzel megbotránkoztat. Ötletes lehet, főleg a tudományok, meg a technika területén, de a spiritualitás se kizárt. Előfordulhat, hogy megjelenésben vagy öltözködésben is van rajta valami fura, ami nem oda illő, vagy amivel együtt kilóg a tömegből. Előfordulhat, hogy máshogy gondolkodik mint a nagy többség. A bakban: Máshogy gondolkodik, lázad, vagy újításokat szeretne a kemény munkával kapcsolatosan, illetve, hogy milyen módon küzd meg egy célért, eredményért. Hogyan végzi a kemény munkát. Mikor és miben türtőzteti magát. Hogyan kezeli a felelősséget. Ezekben teljes szabadságot szeretne. Pl el tudom képzelni, ha vki azzal jön, hogy "A felelősségvállalás EZT jelenti és PONT.", vagy hogy "Ahhoz, hogy ezt meg ezt elérd, azt kell csinálnod, és máshogy nem lehet" akkor neki felállhat a hátán a szőr, mert szerinte nem csak egyféleképpen lehet felelősséget vállalni, meg ugyanazt a célt nem csak egy úton lehet elérni. De ez már csak tipp.
A második ház a birtoklással, értékekkel, önértékeléssel kapcsolatos. Hogy valaki mit tart értékesnek, mitől érzi magát értékesnek, mitől érzi magát biztonságban, hogyan kezeli azt amije van (ház, pénz, autó, telek, ruha, test stb.), plusz még a tehetségek ide is tartozhatnak.
Egyrészt tehetségként itt is megjelenhet az, hogy máshogy gondolkodik mint a többség, máshogy néz rá a dolgokra. Itt viszont szerintem nagyobb szerepe van annak, hogy anyagilag, és biztonságban szeretne "szabad" lenni, és lázad az ellen ami az útjában áll. Teljesen független szeretne lenni anyagilag, mert ekkor érezheti magát biztonságban. Itt nem feltétlenül az, hogy akkor most a világ pénze kell, hanem szabadon szeretne dönteni, hogy mit vesz meg, és mit nem, kinek mit ad oda/kölcsön, és mit nem. Neki nem mondhatod meg mire költse a pénzét, mit vegyen meg és mit ne, mert ezt a szabadsága korlátozásának veszi, és lázad. A holmijai lehetnek olyanok, amik eltérőek a nagy többségtől. Pl.: olyan dolgokat vesz, vagy gyűjt ami senkinek eszébe nem jutna, vagy ami megbotránkoztat. Ő nem feltétlenül öltözik, vagy mutatja hogy különc, hogy más rugóra jár, vagy hogy szabad, és újítani akar (ami inkább az 1es háznál igaz), hanem ezt értékeli másokban, és magában is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!