Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mi a különbség az első házas...

Mi a különbség az első házas és a második házas Uránusz között?

Figyelt kérdés

Nem kérek linkeket és kimásolt szövegeket, én is eltudom olvasni és rá tudok keresni.

Engem az érdekel, ki mit tapasztalt, hogyan hasonlítanátok össze úgy alapjába véve?

#ház #horoszkóp #Uránusz #második ház
2021. nov. 25. 20:28
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Ja csak nekem mást mondtak ezért írtam ezt amit. Kalo Jenő is ezt mondta a videóiban de nekem amúgy mindegy. Oroszlán vagy Nyilas akkor utóbbiban több jellemzőt találok magamra nézve. A Pluto nekem nincs első házban az biztos. A 11 es házas Plútó eléggé találó. A 12-esbe is betette de az nem annyira. Az egyes házas Plútó csak példa volt az sehogy se jön ki
2021. nov. 25. 23:34
 12/25 A kérdező kommentje:
A Vízöntőből találok még több jellemzőt magamra. Azonban a hold a Vízöntőben van nálam és a Szaturnusz is.
2021. nov. 25. 23:35
 13/25 anonim ***** válasza:
Akkor az Uránusz nyilasban van?
2021. nov. 25. 23:36
 14/25 anonim ***** válasza:

Ha az oroszlánt nem érzed, akkor valószínűbb a skorpió aszcendens.

Ha az első házas uránusz nyilasban van, akkor azt érezheted magadénak.

Így akkor van kos, vízöntő, skorpió, nyilas

2021. nov. 25. 23:41
 15/25 A kérdező kommentje:
Az oroszlánt most néztem át jobban abból is találtam többet. De akkor ennyi erővel mindenben találhatok. De az biztos hogy a Föld jegyekkel nem tudok azonosulni se a Mérleggel Halakkal, Ikrekkel, Mérleggel. De lehet hogy a nyilas jobban ezt így már nehéz. Az Uránusz a Bakban van.
2021. nov. 26. 08:02
 16/25 A kérdező kommentje:
Ha Skorpió az aszcendens akkor az Uránusz a második házban van a Plútó 12ben Mars a 8-ban a másik verziónál már csak Nyilas aszcendens jöhet szóba
2021. nov. 26. 08:04
 17/25 Bálvány ***** válasza:
Kicsit félrement ez a téma. Azt még nem nagyon fejtegettétek, hogy a kettes házas Uránusz mit jelent. Hogy alakul a pénz kérdés a 'kérdező' életében?
2021. nov. 26. 08:33
 18/25 A kérdező kommentje:
Az én kettes házamban ott a Szaturnusz és a Neptunusz is (utóbbi határon van az elsővel de a kettes hazas Neptun az jobban illik). Illetve lehet a Hold is ott van (akkor az Uránusz az elsőben). Hát nálam pénz téren az a helyzet hogy én mindig keveset kerestem most is az van hogy öcsém fele annyi munkával a kétszeresét keresi mint én. Aztán elkezdek gyűjtőgetni és főleg régebben mikor még ennyi se volt inkább éheztem egésznap csak ne kelljen rá költeni pedig tudtam volna venni most már ezt nem csinálom de ahol tudok sporolok rajta. Vagy nem megyek vhova mert pénzbe kerül de szívesen elmennék. Amikor veszek vmit amit nem szoktam de kell nekem elkezdek aggódni hogy megint sokat költöttem. Másnak ez semmiség. Állandóan számolom
2021. nov. 26. 10:13
 19/25 Bálvány ***** válasza:
#18 Valóban a Szaturnusz mutatja, ha sok munkával keveset keresel. Nagy szívás, de ha más házba került volna akkor is bukta valamelyik életterületnek. Neked ezt jutott. Neptunusz nekem is a 2. házamba. Tényleg rossz a folyamatos létbizonytalanság érzése. Bár már van pár ingatlanom és a havi bevételeim is meghaladják az átlagot mégis szorongok a jövőtől (anyagi területen).
2021. nov. 26. 11:42
 20/25 A kérdező kommentje:
Ez a bizonytalanság érzet szorongás akkor az a második házas Neptunusz. Uránusz második házban az lehet hogy nem szokatlan módon keres pénzt meg ezer ilyen szokatlan ötlete van. Nos ez rám nem igaz viszont én másoktól kapok ilyen ötleteket mivel én mindig fulladva érzem magam ha korlátozni akarnak vagy el kell köteleződni de ez az élet minden területén így van. Ha nem érzem magam szabadnak baj van.
2021. nov. 26. 12:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!