Melyik azok csillagjegyek aki nem eresztik el soha párjukat?
skorpió vagyok.
foggal-körömmel ragaszkodtam a volt páromhoz közel 7 évig, már azt hittem mindent túlélünk együtt, majd volt egy olyan húzása ami látszólag kis hiba volt de nálam betelt a pohár, mert úgy éreztem visszaél a bizalmammal. békésen leültettem, szakítottam vele, még aznap elhoztuk a cuccaim, egyből utána tiltottam az egész családjával együtt. egyik nap még hatalmas volt a szerelem, kb. 12 órával rá már lement ez a jelenet, nem is gyászoltam utána, annyira kiábrándultam.
Utolso!:)
Sok pluto fenyszoggel de nem skorpio napjegyukent hasonlokepp voltam vagyok!
Orbitalis dolgokon is kepes vagyok pillanatok alatt tullendulni, de egyik masik pillanatra ha vege a turelmemnek/ vagy a kitartasomnak? A masik fele gond nelkul szakitok, es vissza se nezek.
De amig En nem erzem az idejet valaminek addig foggal korommel kapaszkodok, megtartok, birtoklok mindent. Majd ha en ugy erzem akkor jon el az ido! Addig meg ha mint emlitettem hibaznak velem szemben, szeretem ha jo sokaig faj es kattoghatok a magam hulyesegen, mert szeretem ha a faj es legkozelebb mar nem fog ekkora csalodottsagkent erni masnal!😃😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!