Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Melyik azok csillagjegyek aki...

Melyik azok csillagjegyek aki nem eresztik el soha párjukat?

Figyelt kérdés
2021. nov. 18. 22:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
48%
Nem tudom mennyire csillagjegy függő, de én pl ikrek vagyok, 24 éves és még soha nem szakítottam egy lánnyal sem. Nagyon ragaszkodó vagyok. Egyszerűen nem tudok megválni a másiktól.
2021. nov. 18. 22:58
 2/15 anonim ***** válasza:
86%
Bikaként ilyen vagyok.
2021. nov. 18. 23:51
 3/15 anonim ***** válasza:
67%
2# bika, ha kiszerettél belőle/nem jöttök ki jól/belezúgsz másba akkor se engeded a régit? Azt hogy?
2021. nov. 19. 01:40
 4/15 anonim ***** válasza:

Úgy, hogy még lát lehetőséget a kibékülésre, viszont úgy gondolja, hogyha a régi párjának összejönne egy új kapcsolata, akkor ez a lehetőség tovaszállna. Az is előfordulhat, hogy a ragaszkodó fél emellett már ismerkedik, sőt, talán már talált is következő párjelöltet.

A mi családunkban van egy Oroszlán, aki most ezt játssza a húgommal. 23 évig éltek együtt, viszont, amikor szakítottak vele, azt nem tudta elviselni a büszkesége. Eléggé ragaszkodik ahhoz, amit már megszerzett, ezért nem megy neki az elengedés.

2021. nov. 19. 07:25
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Oroszlán vagyok, sosem futottam senki után. De pl az Ikrek exem még évekkel a szakítás után is üldözött a szerelmével.
2021. nov. 19. 07:43
 6/15 anonim ***** válasza:

Szerintem a kos bika rak 😊

Napjegyu kosokkal kapcsolatban azt tapasztaltam ismerosi korben, ha valakit szeretett nagyon nehezen tudta elengedni ha szakitasra kerult sor! Annak ellenere hogy hirtelen emberek es “vissza nem nezosek” az utolso pillanatig probaljam ugy iranyitani a helyzetet hogy ne kerulhessen sor erre. - ha o nem akarja.

Bika - szinten tapasztalat: birtoklasi vagy, kenyelem, es megszokasbol nem szeret elhagyni es elhagyva lenni, eleg rutinos ember, raadasul eleg negezen megnyilo tipus igy ha mar valakit kozel engedett magahoz, nehezen engedi el bizalmi okokbol is 😊

Rak: hasonloan a bikahoz, de sok esetben a rakok annyira ragaszkodoak, es meg inkabb bizalmatlanok a masikkal szmeben, am ha nagy nehezen kozel kerultel a rakokhoz meg ha paros labbal rugod ki is az ajto elott ul es var! Kitarto, sok esetben ujra eli multbeli dolgokat is…

En rak napjegyu vagyok ikrek, kos es oroszlan jegyekkel ( a dominans a kos ☺️) nagyon kitarto vagyok, es sok esetben ha gond volt a kapcsolatomban es ertekeltem annyira az embert hogy ne forduljak ki egybol az ajton, inkabb esszel probaltam mindig megoldani! Ez igy hulyen hangzik de aki erti sztem tudja mire gondolok.

De ha kifordultam az ajton, onnan nem jovok vissza.

Altalaban en szakitottam, egyszer volt talan “kozos megegyezes”. 😃😂

Remelem segithettem 😊

2021. nov. 19. 09:19
 7/15 anonim ***** válasza:

Vízöntő, bika, rák, szűz.

Aki meg nem az a halak. Úgy elúszik, ha kényelmetlen neki a helyzet, mintha sose ismert volna :D (Én ilyen vagyok)

2021. nov. 19. 10:08
 8/15 anonim ***** válasza:

A bikához és a rákhoz tartozik legszorosabban a birtoklás és ragaszkodás témája. A bika pusztán azért, mert az anyagi világ birtoklása és élvezete számára a legfontosabb, a rák számára pedig azért, mert érzelmi biztonságra vágyik hosszútávon.

De ez csak a jegyek általános jellemzése. A születési képlet nem csak napjegyből áll.

2021. nov. 19. 14:45
 9/15 anonim válasza:
Szia, oroszlán vagyok, viszonylag könnyen elengedek bárkit. Sok kapcsolatom volt már 99%-ban én szakítottam, remélem segítettem valamit!
2021. nov. 19. 22:43
 10/15 anonim ***** válasza:

A fix csillagjegyek általában ragaszkodóbbak az átlagnál, ezek pedig a: Bika, Oroszlán, Skorpió, Vízöntő.

Persze, ezt a különböző fényszögek és bolygóállások árnyalhatják, így nem biztos, hogy feltétlenül meghatározó lesz az adott személy képletében a ragaszkodásra való hajlam.

2021. nov. 20. 07:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!