Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Milyen tapasztalataitok...

Milyen tapasztalataitok vannak bak jegyű emberekkel?

Figyelt kérdés

2021. nov. 8. 10:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
10: tudom is én hogy mi az, de a 8. pont alapján ha ilyenek a bakok akkor valami nem stimmel :)
2021. nov. 9. 08:47
 12/13 anonim ***** válasza:
53%
Te is fix olyan vagy, mint feleséged, különben nem tudnád így szeretni. Önismeretüket tekintve a bakok a bakok szerint tökéletesek, akkor is, ha tudják belül, hogy nem azok. Ahogy leírtad, más a sznob, ádehogyte.:)
2021. nov. 9. 10:26
 13/13 anonim ***** válasza:
84%
Nekem jók a tapasztalataim. Elsőre a legtöbb hűvösnek tűnt, egyfajta szarkasztikus humorral. Én egy nagyon zárkózott ember vagyok /skorpió /, ők kezdeményezték a beszélgetést, legtöbb esetben kellemesen csalódtam, több jó bak barátom van. Igen, fontos nekik az anyagi biztonság, szeretnek dolgozni, de vannak érzéseik. Ők nem ezzel fogják kezdeni, de ha kiépül a bizalom, akkor maguktól elmesélik. Sokszor nyitottabbak elmondták nálam is, előbb megnyíltak (ez nagy szó, de én tényleg úgy védem a belső kis világom, hogy a kínai nagy fal kutya füle ahhoz). A bakok törődnek veled, ha szeretnék. Nem vesznek haszontalan rózsacsokrokat, de ha tudják, hogy mindig otthonhagyod az esernyőt, már kettőt hoznak, vagy egy hatalmas nagyot. Ha valaki igazságtalanul belédköt, ők kiállnak melletted. Nem úgy, mint egy oroszlán mondjuk, hogy asztalt borít, de a hangjuk felemelése nélkül mondanak egy olyan érvet, amitől a másik kivérzett, beégett, kész, ennyi volt. Nem bizalmaskodnak bárkivel, nagyon gyanakvóak, valahogy érzik, kivel lehet.
2021. nov. 12. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!