Bakok ti is szenvedtek az életben?
Figyelt kérdés
Ezt ugy értem,hogy eléggé balul sül el nekem minden.2021. nov. 1. 16:18
1/7 anonim válasza:
A tesóm Bak, és rohadtul nem szenved, sőt inkább én szenvedek miatta. Ebbe most ne menjünk bele.
2/7 anonim válasza:
Hát egészségi szempontból mondhatni, jó pár éve vannak gondjaim, amik a mindennapos életemre is kihatnak, de más téren nem mondanám, hogy szenvednék.
3/7 anonim válasza:
Elvileg azok a jegyek, akik télen, hideg, fagyos időben születnek hajlamosabbak a pszichés betegségekre, depresszióra, testi gyengeségekre. Ellenben a mákos nyári szülöttek tele pozitivizmussal, energiával, erővel, életszeretettel, optimizmussal.
4/7 anonim válasza:
Nagyon lelkis vagyok. Es nagyon melyen tud erinteni sok minden.
De a legtobb esetben nem latszik rajtam. Viszont ha eleg akkor robbanok!
5/7 anonim válasza:
Nekem is. De legalább nem kell hosszú időre tervezni :)
7/7 A kérdező kommentje:
6/6
Onnan veszi,hogy "talán" õ is megéli.Ezek a tünetek rám nem jellemzõek.Viszont nagyon sok pofont, csalódottságot kapok az életben, olyanoktól akiket segitettem.Csak egy Bak ismerõsöm van,hasonló a helyzete.
2021. nov. 7. 11:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!