Milyen csillagjegyű lányok igénylik legjobban a szexet?
Figyelt kérdés
2021. okt. 31. 18:46
1/11 anonim válasza:
Személyiség függő, de amúgy a bika csillagjegyűekre szokták írni leginkább, hogy fontos számukra a szeretkezés.
2/11 anonim válasza:
Az ötcsillagos értékelésű rosszlányok. Pénzért mindent, lehetőleg naponta tízszer.
5/11 anonim válasza:
Szerintem a Skorpió csajok, de a Bikáktól sem áll távol az ilyesmi.
7/11 Bálvány válasza:
Skorpió és/vagy Bika jegy kell hogy meghatározó (asc vagy napjegy esetleg holdjegy) legyen a képletében. Továbbá 8 és 5-ös házas bolygóállások, kapcsolatok sokat elárulhatnak. Többek között azt is, hogy milyen szexet szeretnek.
8/11 anonim válasza:
Erős Skorpió hangsúllyal bizonyosan igénylik. :) Az Oroszlánok szintén és nagyon jó szeretők. Továbbá a Bikák is, de nem érdemes csak a napjegy állására szorítkozni, a képlet egészét tanácsos megvizsgálni.
9/11 anonim válasza:
Skorpio vagyok bika aszcendenssel és igen igénylem.
10/11 anonim válasza:
Bika nő vagyok és NAGYON KOMOLYAN meg tudom magam tartóztatni a testiségtől - akár éveken át is. Egyszerűen nem érdekel a dolog.
Nem esik nehezemre, hiszen a többi csillagállásom (halak, rák és szűz vagy mi a szösz, már régen elemeztettem,) mind-mind távolítja tőlem ezeket a dolgokat.
Azonkívül már nagyon régen nem hiszek a horoszkópokban (főleg, amióta egyházi közösségben megtudtam, hogy ez kifejezetten bűnnek számít Isten szemében...) Miért? Mert a mentális képességeket károsítja hosszabb távon.
Amióta nem foglalkozok ezzel a témával - legfeljebb nagyon-nagyon ritkán - azóta tényleg sokkal kiegyensúlyozottabbnak érzem magam mindenféle tekintetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!