Én is pár éve tudtam meg, hogy anno kb évente 1-2x írták össze a gyerekeket és kb mindenki egy helyre esett így függetlenül attól, hogy akár 1 év is volt köztük.
Vagy valami hiba történhetett, vagy csak akkora véletlen történt, hogy mindenki pont abba az egybe esett bele. Mivel csak 12 csillagjegy van (mármint abban amit mi európaiak használunk) így a körülbelül 7 milliárdos népességnek jelentős része osztozik ugyan azon a jegyen. Tehát matematikai alapon meg van rá az esély, hogy minden megkérdezett egy kategóriába tartozzon.
2021. szept. 1. 02:23
3/20 anonim válasza:
A kérdező nem a bulvármédia napok szerinti kamuhoroszkópjára kérdez rá, hanem az óra-perces pontosságú születési horoszkóp ábra kiszámítására, ami nem egy jegyből áll és nem napok szerint van felosztva.
Én még nem hallottam erről és nem is találkoztam ilyennel, pedig 4 éve tanulom az asztrológiát. Lehet, hogy csak mert nem volt még olyan idős ismerősöm/kliensem. Tudsz mondani egy dátum-intervallumot, hogy tudomásod szerint mikor csinálták ezt a múltban?
2021. szept. 1. 11:46
4/20 A kérdező kommentje:
1. Mindenhol megvolt melyik időszakba írják össze a gyerekeket, nem így mentek a papírmunkák mint manapság, tehát x városba minden évbe x-y időig voltak ott azt akkor írták be, hogy akkor született, addig nem voltak papírjai mondhatni.
2021. szept. 1. 14:27
5/20 anonim válasza:
De mikor volt ilyen??? Konkrét időszakot szeretnénk hallani. Az, hogy annó lehet bármikor. :D
Így nincs elég súlya a mondandódnak, ha nem tudod alátámasztani.
2021. szept. 1. 14:54
6/20 A kérdező kommentje:
Fene se tudja évszámilag, nagyapám volt a legfiatalabb aki erről mesélt xd, hogy kb az ő nagyapjuk dédnagyapjuk idejében így ment meg 1x valami miatt el is maradt..
2021. szept. 1. 15:02
7/20 A kérdező kommentje:
Merthogy mikor mondta meghalt valami ilyen emberke vagy mivolt.
2021. szept. 1. 15:02
8/20 anonim válasza:
"1-2x írták össze a gyerekeket és kb mindenki egy helyre esett, merthogy mikor mondta meghalt valami ilyen emberke vagy mivolt." What???
2021. szept. 1. 15:24
9/20 A kérdező kommentje:
Mit nem lehet érteni azon, hogy évente kb 1x mentek x helyre felíni a gyerekeket és akkor született mind, ennél egyszerűbben nem lehet leírni.
2021. szept. 1. 16:10
10/20 anonim válasza:
Értem, és az anyjuk sem tudta megmondani a gyereknek mikor születtek. És addig amíg nem voltak felírva az "x helyen" meg sem születtek, da ahogy felírták őket megszülettek. LOL
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!