A régi furcsa hang videók tényleg lehetnek igazak?
Sziasztok. Viszonylag rendszeresen hallok olyasmi hangokat este 10- hajnal 1 között és hát bevallom lehet hülye falusi vagyok, de valahogy sohasem vett rá az élet hogy vonaton üljek, ezért én ezt annak tudtam be, hogy ez egy vonat vészfékezése, ami nagyon nyikorog. pontosan ugyanilyen hang volt, kerestem magyarázatot erre, de nem nagyon találtam. A vonatállomásról minden idehallatszik, pedig 2 kilóméterre van, jelenleg (hajnali 1-kor!!)rettenet hangos hang jön onnan, de most valami sódert/köveket rakodnak a vonatra, ebbe nem képzelek bele mást, viszont az elméletem igaz lehet, mivel pont ugyanabból jött az elsőnek említett hang, mint a mostani rakodás. Elég furcsa agymenéseim vannak hajnalban. Itt az említett videó
Pár éve eléggé felkapott lett, hogy az emberek ehhez hasonló hangokat hallottak. A hang, helyszíntől függően, erősen eltér frekvenciában helyszínenként, de ami közös bennük, hogy látszólag a semmiből jön. Nem tudom, hogy van-e rá hivatalos tudományos magyarázat, de legutoljára mikor keresgéltem ebben a témában, akkor azt mondogatták, hogy a Föld tektonikai lemezei mozognak és okozzák a hangot. Tehát tulajdonképpen ez egy "földrengés", azzal a különbséggel, hogy a földrengést alacsony frekvenciájú, nagy amplitúdójú rezgés okozza, ezek a rezgések viszont nagy frekvenciájú, kis amplitúdójú rezgések, tehát földrengés nincs, de a rezgés emberi fül számára hallható, tehát hang az van.
A te videódban hallható hang teljesen beleillik ebbe. Itt egy válogatás videó a Föld különböző részeiről, hallgasd végig, 1-2 nagyon hasonlít a tiédhez. [link]
A tömegközlekedésnek mi köze van ehhez. A felvétel meg manipulált.
Ja, a kommentek, hogy mi is hallottuk. Igen. Ez tudod olyan, mint a táplálékkiegészítők alatti független vélemények. Eddig vak volt és süket, hiányzott mindkét lába. Beszedte, és most balerina az operában.
Szóval ezek a megerősítő kommentek pont ennyire hitelesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!