Regressziós hipnózisban láttam a régi páromat meghalni, nagyon le sújtott, hogyan tovább? N
Figyelt kérdés
Az asztrológus hipnózis javasolt, mert nagyon ragaszkodom Párizsba. Belementem. Kiderült hogy egy csodás életét éltem nagy szerelemben, ám idős korunkban holtan találtam a párom. Ettől a lelkem meghasadt, és egy darabja ott maradt. Nem igazán tudom, hogyan dolgozzam ezt fel. Emiatt rengeteg félelmet hoztam a jelenlegi életembe, társat is nehezen találok, gyereket sem tudom hogy akarok e.2019. febr. 28. 18:08
1/12 grafno válasza:
A régi párodat, vagy időskorban láttad a párod meghalni.
2/12 A kérdező kommentje:
Az akkori páromat láttam, akihez még ma is ragaszkodom, de ebben az életben nem vagyunk együtt
2019. febr. 28. 18:40
3/12 anonim válasza:
Tehát voltál egy olyan szakembernél aki képes volt regressziós hipnózisban részesíteni, de idejössz a gyakorira a 'szakikhoz' az ezo rovatba megkérdezni, hogyan dolgozd fel amire a hipnózis fényt derített. :DDDD
4/12 anonim válasza:
Sajnos itt csak trollok vannak, nem tudom hogy fogsz e választ kapni.
5/12 anonim válasza:
Ezt nem értem, mi olyan furcsa, abban, hogy meghal? Minden ember meghal egyszer, ez sajnos az élet rendje. Nem élhetjük le egész életünket párázva, hogy mi van, ha meghalunk... Inkább éld az életedet és becsüld meg, ami van...
6/12 anonim válasza:
párázva, te jó ég, miket írok :D
Bocsi
szóval *parázva
7/12 anonim válasza:
Mert ez a idő amennyit egy ember él nagyon kevés. Nagyon rövid a fiatal korunk is meg az egész életünk. Talán ezért akarjuk tudni hogy van e valami folytatás a halál után.
8/12 anonim válasza:
Néhány pszichológus is csinál ilyet, segíthet benne. Hasonlóan vagyok.
9/12 anonim válasza:
Szia #5.
(2019.márc.5.21:45)
Szerintem nem az a baj ilyenkor, hogy egy idős ember meghal.
Persze, egy kívülállónak, meg még kevésbé.
Hanem mondjuk, ha hirtelen jött.
Vagy csúnya, kicsavart testhelyzetben találta pl. .
Meg öregemberként egyedül maradni.
Lehetett gyötrelmes.
Mi kívülállóként nem éljük át ezt olyan mélyen.
10/12 anonim válasza:
Csak érdeklődnék, hogy 2019.nov.6-án 08:19-kor esetleg nem te kérdeztél rá újra ugyanerre itt a GYK-n? Abban a kérdésben is Párizst emleget valaki, meg hogy az akkori párját most is ismeri, és tudja is róla, hogy akkor együtt voltak...stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!