Tudtok olyan eseteket amikor a vonzastorvenye segítségével bevonzottatok ujra a regi szerelmeteket?
Figyelt kérdés
Ha igen akkor hogyan es mit tettetek?2018. nov. 30. 13:35
1/7 anonim válasza:
Mi az a vonzástörvény? Arra gondolsz, hogy az ellentétek vonzák egymást? Hát ha igen, akkor nekem volt olyan esetem, hogy egy csajjal pont eltérő személyiségünk volt. Ő introvertált, én extrovertált stb, csak néhány hobbink volt közös. Amikor próbáltam vele ismerkedni, akkor próbáltam úgy viselkedni, mint ő, de egyáltalán nem kedvelt, majd amikor önmagam adtam, akkor megkedvelt.
2/7 anonim válasza:
Volt valami film hogy a Vonzás törvénye vagy mi. Az jó volt. De amiről te írsz kérdező az baromság
3/7 anonim válasza:
A milyen woodoobaromság?Nincs olyan hogy vonzás törvénye,vagy hogy majd a sors újra összehozza.Ha lenne az élet sokkal egyszerűbb lenne,de a valóság hogy az ilyesmiért neked kell tenned.
5/7 anonim válasza:
De mi értelme újra bevonzani azt, aki vagy ami már elmúlt?
Nem véletlen múlt el, nem véletlen lett vége.
6/7 anonim válasza:
Csak akkor működhet,ha lelkitársak vagy ikerlángok. Ha egymásnak vannak teremtve,akkor újra egymásra találnak, olykor viszont néha szét kell válnia útjaiknak, ugyanis vannak feladataik,amelyeket egyedül kell teljesiteniük.Vannak kapcsolatok,emberek az életünkben,amelyeket a sors csak egy bizonyos időre rendel mellénk,hogy megtanitsanak nekünk valamit. A szabad akarat törvénye értelmében nem tudunk befolyásolni embereket semmilyen módon, csakis akkor,ha az nekünk teremtetett. Fekete mágiával szoktak ilyen szerelmi kötéseket késziteni, az viszont sohasem lesz harmonikus kapcsolat,inkább átok. A fekete mágia használata karmát szül, megnyomoritanád vele társadat és önmagadat is.
7/7 anonim válasza:
Természetes, ő már egyszer rászokott az általad kibocsájtott hormonra. Visszaszokni sokkal könnyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!