Nem érdemes hinni/nézni a horoszkópot nincs érteleme mondjuk ez a kérdés még fogott mert rám igaz én bika. Vagyok barátnőm oroszlán
2021. aug. 24. 23:29
2/8 anonim válasza:
Én bika vagyok és egy nyilassal jöttem össze. Azelőtt egy mérleggel. Az azelőttinek meg fogalmam sincs mi volt a horoszkópja.
Szerintem nincs olyan eszement hülye a Földön aki a horoszkóp szerint választ párt.
Nekem pl azok a fontos szempontok hogy megfelelő szellemi partner legyen, passzoljon az intellektusunk, legyen megbízható, kedves, mindent meg lehessen vele beszélni nyíltan, tabumentesen és őszintén, szeresse az állatokat, és nevettessen meg. Rohadtul nem érdekel a horoszkópja.
2021. aug. 25. 00:10
3/8 anonim válasza:
Engem sem érdekel ez a horoszkóposdi, de a párom pont bika, én meg oroszlán, gondoltam leírom, hátha örülsz neki. xd
2021. aug. 25. 00:30
4/8 anonim válasza:
Nekem anyám az oroszlán (én bika), meg is őrülnék, ha ezt kéne párkapcsolatban is elviselni... szóval nagyon nem.
2021. aug. 25. 00:35
5/8 anonim válasza:
Nem tudom,hogy általánosságban a bikák és az oroszlánok vonzzák-e egymást,de én bika vagyok,a barátom oroszlán,és soha eddig nem illettem így össze senkivel.
2021. aug. 26. 11:07
6/8 anonim válasza:
Érdekes lehet...az oroszlán valószínűleg elejtené a bikát, persze ha a bika gyors, akkor a hatalmas szarvaival fel is nyársalhatja Leót, ki tudja.
2021. aug. 26. 22:30
7/8 anonim válasza:
Van pár bika ismerősöm, és egyiknek sem oroszlán a párja.
Az én párom is bika, én rák vagyok. 3 bika nő ismerősöm van, egyiknek ikrek a férje, a másiknak skorpió. A harmadiknak is skorpióval voltak hosszabb kapcsolatai. 2 bika férfi ismerősömnek pedig az egyiknek rák, a másiknak vízöntő a párja.
2021. aug. 27. 11:54
8/8 anonim válasza:
Oroszlán no vagyok. A párom bika volt. 13 évig egyutt voltunk, nagyon jó volt a kapcsolatunk, és a szakitás után is barátok maradtunk. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!