Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Bakok gyakran oroszlánokal...

Bakok gyakran oroszlánokal meg mérlegel jönnek össze tapasztaltatok már ezt?

Figyelt kérdés
2020. szept. 20. 10:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Bak vagyok, párom oroszlán.

De nem direkt alakult így, nem volt lényeges szempont a csillagjegy a párválasztásnál.

2020. szept. 20. 10:38
 2/12 anonim ***** válasza:

Nem a horoszkóptól függ ki hogy jön ki egymással.

Egyébként én bak vagyok és a tesóim közül még hárman szintén bakok. Egyikünknek sincs és nem is volt köze mérleghez vagy oroszlánhoz.

2020. szept. 20. 11:15
 3/12 anonim ***** válasza:
Én Bak vagyok, ugyan még nem voltam kapcsolatban (még tini vagyok), de észrevettem, hogy rengeteg Oroszlán (és Vízöntő) ismerősöm van, és elég jól kijövök velük, pedig elvileg ritka jegyek. Mérleget kevesebbet ismerek, de kivétel nélkül szimpatikusak és kedvesek :)
2020. szept. 20. 11:21
 4/12 anonim ***** válasza:
Egyébként a kínai asztrológia magyarázatot ad rá, hogy miért van így. A nyugati nem. Aszerint a bakhoz nem illik pl. a mérleg, de a kínai nem zárja ki.
2020. szept. 20. 11:25
 5/12 anonim ***** válasza:
44%
A bak, hogy jönne össze az oroszlánnal?? Az oroszlán ragadozó állat, megeszi reggelire a csóró bakocskát.
2020. szept. 20. 11:26
 6/12 anonim ***** válasza:
12%

Ennek a kérdésnek nincsen relevanciája. Van, aki azt mondja, hogy igen, van, aki nem. Alias ezt ennyiből nem lehet megmondani, plusz tanulj már meg írni! Bántja a szemem a ragozási technológiád. :P

UI: Nem vagyok szűz csillagjegyű.

2020. szept. 20. 12:25
 7/12 anonim ***** válasza:
30%
Én mérleg vagyok, soha nem jártam bak fiúval és még csak a baráti körömben sem volt soha bak csillagjegyű ember. Ellenben nagyon sok rák csillagjegyűvel vagyok jóban és jelenlegi párom is ez, holott elvileg a horoszkóp szerint nekünk taszítani kéne egymást. 💁‍♀️💁‍♀️
2020. szept. 20. 13:42
 8/12 anonim ***** válasza:
47%
Az én ismerősi körömben leggyakrabban szűzzel jönnek össze (elég hasonló beállítottságúak), mérleggel és oroszlánnal pont egyik bak ismerősöm sem kavart soha de ilyen jegyű barátokat ismerek.
2020. szept. 20. 20:50
 9/12 anonim ***** válasza:
79%
Én ismerek sok magányos bakot, hiszen alapból maguknak valók. Ismerek bak férfi kos nő párt, ők nagyon jók együtt, sikeresek mindketten.
2020. szept. 20. 21:30
 10/12 anonim ***** válasza:
50%
Vagyis nem, inkább sok magányos földjegyet, akik közt van bak is.
2020. szept. 20. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!