Bakok gyakran oroszlánokal meg mérlegel jönnek össze tapasztaltatok már ezt?
Figyelt kérdés
2020. szept. 20. 10:27
11/12 anonim válasza:
Bak - kos és szűz - kos párost én is ismerek és nagyon kiegyensúlyozott kapcsolatok. A kossal valahogy nagyon megértik magukat a föld jegyek, ha már a tűz jegyű oroszlán felmerült. Oroszlán - bika párost ismerek, ott a pasi az oroszlán nő lábtörlője kb.
12/12 anonim válasza:
Mi az oroszlános verzió vagyunk. Én vagyok az oroszlán. Vonz benne a biztonság és a stabilitás, megfontoltság őt meg szerintem a játékosság és spontaneitás, hogy megmutathatja a gyermeki oldalát és nem ítélem el érte. De hozzáteszem, hogy az aszcendensünk is föld ill. tűz (bak (nyilas)-oroszlán (szűz)) a holdunk ikrek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!