Oroszlánok miért beszélnek ilyen sokat? Korákig tudnak beszélni
Figyelt kérdés
2020. aug. 10. 19:19
1/10 anonim válasza:
Az én "oroszlánom" Órákig hallgat.
Tényleg nem értem hogyan lehet általánosítani egy csillagjegy szerint.
2/10 anonim válasza:
Mert imádják a központi szerepet kitölteni egy társaságban.
3/10 anonim válasza:
Az oroszlánok nem tudnak beszélni, csak üvölteni. De azt sem sokat, csak ha éhesek. Mint a mellékelt ábra mutatja:
4/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagyok beszédes, sőt az oroszlán barátnőm is inkább hallgatni szeretnek.
6/10 Pekka válasza:
Ez butaság, nincs semmi köze ahhoz, hogy valaki oroszlán, bika, vagy egyéb jegyben született. A 3 gyerekemből 2 skorpió jegyű, az egyiknek konkrétan szófosása van, amint felébred reggel szinte levegővétel nélkül beszél az esti elalvásig (de néha álmában is). A másik csendesebb, nem jártatja feleslegesen a száját.
8/10 anonim válasza:
Az én fiú barátom is oroszlán, de nem neki van szófosása, hanem nekem. Ehhez ennek semmi köze sincs, ő máshogy éli meg az "oroszlánt". Xd De vásárolni meg költekezni azt nagyon szeret, bár szerintem azt is csak azért mert szegény családból való és végre örül, hogy vehet dolgokat.
9/10 anonim válasza:
Szeretjük hallani a saját hangunkat, mindent megosztani a világgal.
10/10 anonim válasza:
Ez hülyeség.Én is oroszlán vagyok de egyáltalán nem vagyok beszédes..sőt, épp az ellenkezője igaz rám mint egy oroszlán csillagjegyűre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!