Nálatok is így van oroszlánok/mérlegek?
Figyelt kérdés
Mérleg vagyok oroszlán aszcendenssel (nyilas holddal) és alapvetően zarkozott vagyok es felenk. Nehezen nyilok meg, nehezen beszelek az erzeseimrol. Ezalltal nehezen is allok ki magamert. Persze oroszlanhoz hivoen sokszor tuldramatizalom es panaszkodok mindenkinek rola de nem tudom ott helyben az illetot leoltani vagy kiallni. Ez nagyon idegesit pedig van h valoban elszakad a cerna es akkor minden borul de csak olyan embereknel akik jol ismernek pl parom. Es van bennem egy vagyakozas h ne legyek mar ilyen emberseges , es ne akarjak mar mindenkinek jot , es ez a ketto igy keveredik es rossz.#Mérleg/oroszlán
2019. júl. 17. 22:07
2/4 ******?! válasza:
Nálunk nincsenek oroszlánok, de van mérlegünk.... Viszont a múltkor láttam egyet az állatkertben. Nagyon dühös volt.
3/4 A kérdező kommentje:
Rendes valaszokat mar...
2019. júl. 17. 22:35
4/4 anonim válasza:
Tipikus oroszlán probléma az önbecsülés és önértékelés területei.Ennek két megnyilvánulása van:
1.Túlbecsülöm magam
2.Alulbecsülöm magam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!