Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Hogyan lehet egy ilyen nőt...

Hogyan lehet egy ilyen nőt meghódítani?

Figyelt kérdés

A születési adatai alapján ez jött ki, álmai nője de sehogy sem tudok közelebb férkőzni hozzá. Mit tegyek van jó tanácsoltok?

ezek az adatok:

Nyilas/bak - napjegy (nem lehet eldönteni mert pont a kettő között született)

Hold -Nyilas

Merkúr - Nyilas

Vénusz - Vízöntő

Mars - Kos

Jupiter - Vízöntő

Szaturnusz - Rák

Uránusz - Mérleg

Neptunusz - Nyilas

Plútó - Mérleg

2021. aug. 13. 22:13
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

azt sajnos nem tudja mikor született csak a napot de az órát nem

annyit sikerült kideríteni h valahol a váltás környékén :(

a 7es választ köszönöm igyekszem az lenni

sokat mosolyog rám de nem igazán láttam többet

2021. aug. 14. 09:16
 12/15 anonim ***** válasza:
Az aszcendens a legfontosabb, mert az az Én elsődleges perspektívája. Ha azt nem ismered, akkor nem ismered az embert.
2021. aug. 14. 11:15
 13/15 anonim ***** válasza:

Húha, KINEK hogyan lehet meghódítani? Te milyen összetételű vagy, mi a részletesed? Ha leírod, talán meg tudjuk mondani, hogy melyik személyiségjegyeidet tudod használni az elbűvölésére.

Így általánosságban azt mondom, hogy nehéz lesz. Valószínűleg közel tudsz kerülni hozzá, ha értelmes és szellemes vagy és sokat beszélgetsz vele, de lehet, hogy barátzónában ragadsz. Én is vízöntő Vénuszú nő vagyok, általában könnyen ismerkedem és amelyik kapcsolatot akarom, azt átfordítom -- vagy hagyom átfordítani -- férfi-nő relációba, de tudom, hogy van pár "rajongóm", aki barátzónában van és nem tud velem előrébb lépni, pedig akarna. Sajnos a vízöntő Vénusz nagyon jól le tudja jelezni a kérőit, ha a részéről nincs elég érdeklődés. Eszmeiséggel átitatott az érzelemvilágunk, az agyát is meg kell hódítanod (a nyilasai ezt csak fokozzák.

2021. aug. 14. 16:43
 14/15 anonim ***** válasza:

Előző vagyok:

*lehet tudja jegelni

Szerintem hívd el egy kb 6-7 fős baráti körbe társasozni, vagy mindenképpen valami szórakoztatót találj ki neki.

2021. aug. 14. 16:45
 15/15 A kérdező kommentje:
Koszonom ez nagyon jo otlet !
2021. aug. 14. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!