Bika nőt miért nehéz meghódítani?
Figyelt kérdés
2021. márc. 28. 23:13
1/8 anonim válasza:
Most ezeket az összes bika nőről mondjátok vagy mi van veletek?
Én bika vagyok de egyáltalán nem illenek rám ezek a dolgok..kérem ne általánosítsunk ennyire...asztológia rovatban van a kérdés.
Ha volt is rossz élményetek bika nővel még nem kell az összes bika nőre rávetíteni.
2/8 anonim válasza:
Bika azaz csillagjegy...
nem testalkatilag "bika"...
van vízöntő, szűz, rák, ikrek...bika csillagjegy de itt úgy néz ki hogy csak humorizáltok nagyon a bika szó alatt...
4/8 anonim válasza:
Na látom azért töröltették a sok bunkó választ..
Hihetetlen kik járnak ide este szórakozni
5/8 anonim válasza:
Szórakozás a kérdés témájának bulvárasztrológia jellege is, kedves bika hölgy. De elfogadom, nem csak normális étel van, hanem drogok is, amik kábítanak.
6/8 anonim válasza:
5.nem értem magát...
milyen drogok?
így találomra senkiről nem lehet elmondani semmit...
bika mint csillagjegy áprilisi vagyok...
7/8 anonim válasza:
6 A valódi asztrológia nem von le következtetést csupán napjegyből. Ami nem valódi szellemi táplálék, hanem kamu asztrológia, az pedig csak elkábít.
8/8 anonim válasza:
Ezt most hogy érted? Hát, ilyen nincsen, hogy A BIKÁT. Max. az adott embert lett volna nehéz, mert nem érdeklődött. Egyébként bika nő vagyok és nem nehéz meghódítani, csak vagy tetszik a másik és felfigyelek rá, vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!