Nyilast miért gyerekjáték meghódítani?
😀 Mi ez a kérdés?
Ez nem horoszkópfüggő szerintem, csak egy általánosítás.
Talán azért írtad, mert a nyilas általános leírásában olvashatsz ilyeneket, hogy kalandvágy, könnyen elcsábítható stb. És ha találsz egy ilyen embert, akiről kiderül, hogy nyilas..akkor aha, azért.
A valóságban meg nem azért. Általában véve a személyiségjegyeink és a tulajdonságaink nem a horoszkópunk miatt olyanok, amilyenek.
Pl A mérleg kiegyensúlyozott. Ha egy mérleg a valóságban az, akkor Ja, azért, mert ez a horoszkópja. Ha nem, akkor ja azért, mert a horoszkópja alapján kiegyensúlyozottságra törekszik, ez belső feszültséget okoz, ezért ilyen. Közben az összes ember ilyen. Kiegyensúlyozott vagy kiegyensúlyozatlan. Így van ez kitalálva. Bárki lehet bármi.
Attól még leírhattam.
Ha ideírnak még nyolcan, és a végén bemesélik maguknak, hogy hű, tényleg azért, csillagaimban a hiba😀.
Nyilas vagyok, no vagyok.
A ferjem fel evig probalt ravenni, hogy egyaltalan elmenjek vele vacsorazni. Addig napont/hetente kuldozgetett viragcsokrokat, leste, mikor tehet nekem valami jot (pl eljott havat lapatolni, meg hasonlok). Aztan vegul el kezdtunk jarni, egy ev mulva megkerte a kezem, es en azt mondtam, hogy ez tul gyors, varjunk. Aztan ezt meg mondogattam kb 5 evig. O kerte, hogy legalabb koltozzunk ossze. Ebbe belementem, es 3 evig egyutteltunk. Vegul osszehazasodtunk az osszekoltozes utani 4. evben. Szoval az elso kozos vacsoratol szamitott 10. evben koteleztem el magam mellette a hazassaggal.
Kozben nem volt semmi "adj egy kis idot" vagy par napos szakitas sem, szoval nyilvan kalandvagyo vagyok, igen.
Azt, hogy mennyire konnyu meghoditani engem mint nyilas not, talan kerdezd meg a ferjemet 🤣😂🤣
Az egyik fiam szinten nyilas, 16 eves kamasz, egyaltalan nem tunik konnyen elcsabithatonak, mar ovodas kora ota huseges a szerelmebe (egyutt jartak altalanosba is, es nem szakadt meg a kapcsolat a kozepiskolaban sem). A masik fiam merleg, 18 eves volt oktober elejen, es kb hetente van uj baratnoje.
Hat, ennyit a arrol, hogy a horoszpokokra mennyire szabad odafigyelni. 😁
Én is nyilas nő vagyok a mostani páromnak évig tartott "meghódítani" pedig minden nap találkoztunk.
Egyébként pedig sok nyilast ismerek magamon kívül az egyik legnehezebben meghódítható jegy,én nem tudom te kivel jöttél össze,vagy csak azt hiszed meghódítottad aztán meglepetés fog érni.
Ez pont nem így van,hanem ellenkezőleg!
Ha annyira full bejössz, hogy már alig várom, hogy lépj..., Még akkor is ott a kérdés, a bizonytalanság,hogy bízhatok-e benned, szóval nem igazán van egyből igen... Ha még eddig fel sem merültél álmaiban, akkor akár évekig is eltarthat a gyerekjátékod, de az is nagyon esélyes, hogy nem fogod tudni összerakni azt a legot!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!