Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Amikor először láttátok...

Amikor először láttátok gyerekjáték filmet akkor félelmetes volt? Szerintetek annyira durva nem volt?

Figyelt kérdés
2020. aug. 11. 21:48
 1/7 A kérdező kommentje:
Rossz kategória
2020. aug. 11. 21:49
 2/7 A kérdező kommentje:
Mit csinálnátok ha talalnatok ilyen babát?
2020. aug. 11. 21:54
 3/7 A kérdező kommentje:
Kirázna a hideg tőle?
2020. aug. 11. 21:55
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én kb 13-12 évesen láttam. Egyáltalán nem volt félelmetes. Persze azért nem élnék egy fedél alatt egy ilyen babával. :D
2020. aug. 11. 22:04
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy. Mi magyarok már régen fel lettünk készítve ennél sokkal rosszabbakra is a szocializmusnak hála. Ha babáról van szó 4:15-nál a saját gyártású démonbabánk. 1:53-nál a saját gendertehenünk évtizedekkel megelőzte korát. https://www.youtube.com/watch?v=8_6AbsTXGlM
2020. aug. 11. 22:31
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én gyerekkoromban, olyan 10 évesen hallottam a szülőket kijátszó, titokban fennmaradó kortársaimtól, hogy milyen félelmetes. Én ennek ellenére csak mostanában néztem meg 30 évesen, és inkább röhelyes volt, mint ilyesztő. Ha 20 éve néztem volna, valószínű féltem volna.
2020. aug. 12. 13:04
 7/7 anonim ***** válasza:

Hát, én kb. 4 évesen láttam véletlenül. Legalábbis azt hiszem, az volt az, bár nem csak Chucky volt benne, hanem egy hosszú, fonott hajú gonosz, lány baba is, és épp folyt a takony az orrából, vagy valami ilyesmi... A szüleim bekapcsolva hagyták a tévét, és éjjel, talán a TV2-n azt játszották. Leginkább a zene volt félelmetes, meg a háttérzaj (anyukám hatalmasakat horkolt mindig :D ). Úgyhogy gyorsan bebugyoláltam magam, becsuktam a szemem, befogtam a fülem és próbáltam aludni tovább :D

Az újat még nem is néztem végig, bele-belekukkantok a horrorfilmekbe, de igazság szerint 20+ év elteltével kissé megnőtt az ingerküszöböm. Hétvégén szoktam néha bekapcsolni valami ilyesmit, és miközben főzöm az ebédet, két kevergetés között ránézek a filmre is néha.

Ami azért megviselt még mostanság is, az a Ghostland c. film volt. Inkább pszichológiai szempontból nehéz, de azért brutalitásban is bővelkedik. Kezdőknek semmiképp sem ajánlom, nem egy olyasfajta film, ami alatt összeül a haveri társaság, és nagy popcornzabálás közepette végigröhögjük, hogy "na, ez is milyen hülye, hogy kiment a kertbe megnézni a gyilkost".

2020. aug. 12. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!