Amikor először láttátok gyerekjáték filmet akkor félelmetes volt? Szerintetek annyira durva nem volt?
Hát, én kb. 4 évesen láttam véletlenül. Legalábbis azt hiszem, az volt az, bár nem csak Chucky volt benne, hanem egy hosszú, fonott hajú gonosz, lány baba is, és épp folyt a takony az orrából, vagy valami ilyesmi... A szüleim bekapcsolva hagyták a tévét, és éjjel, talán a TV2-n azt játszották. Leginkább a zene volt félelmetes, meg a háttérzaj (anyukám hatalmasakat horkolt mindig :D ). Úgyhogy gyorsan bebugyoláltam magam, becsuktam a szemem, befogtam a fülem és próbáltam aludni tovább :D
Az újat még nem is néztem végig, bele-belekukkantok a horrorfilmekbe, de igazság szerint 20+ év elteltével kissé megnőtt az ingerküszöböm. Hétvégén szoktam néha bekapcsolni valami ilyesmit, és miközben főzöm az ebédet, két kevergetés között ránézek a filmre is néha.
Ami azért megviselt még mostanság is, az a Ghostland c. film volt. Inkább pszichológiai szempontból nehéz, de azért brutalitásban is bővelkedik. Kezdőknek semmiképp sem ajánlom, nem egy olyasfajta film, ami alatt összeül a haveri társaság, és nagy popcornzabálás közepette végigröhögjük, hogy "na, ez is milyen hülye, hogy kiment a kertbe megnézni a gyilkost".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!