Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Éjszaka magától bekapcsoló...

Éjszaka magától bekapcsoló zenélő gyerekjáték?

Figyelt kérdés
Már többszöri alkalommal fordult elő ,hogy éjszaka magától megszólalt és elkezdett zenélni a gyerekeim zenélő-beszélő játéka..Senki nem nyúlt hozzá,csak úgy volt a nappaliban.Volt,hogy a beszélő funkción "szólalt meg" ,hogy "játsszunk!!"..Egy-két alkalom után azt hittem véletlen,de már többször is előfordult és nem tudom mire vélni.Mint ahogy azt sem,mikor magától bekapcsol éjjel a tv vagy a számítógép..Mitől lehetnek ezek a dolgok??Esetleg másnak van/volt hasonló tapasztalata?
2016. júl. 23. 16:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
14%
Jobb horrorfilmes klisé nem jutott az eszedbe?
2016. júl. 23. 16:09
 2/12 A kérdező kommentje:
Ez nem kitaláció....miért találnék ki ilyesmit???
2016. júl. 23. 16:13
 3/12 anonim ***** válasza:
13%
Tényleg elég bénák...
2016. júl. 23. 16:14
 4/12 anonim ***** válasza:
21%

"miért találnék ki ilyesmit???"

A többi magadfajta trollt kérdezd. Én sosem értettem, mi a jó ebben...

2016. júl. 23. 16:27
 5/12 A kérdező kommentje:
Senki nem mondta ,hogy kötelező elhinni..akkor sem kitaláció.
2016. júl. 23. 16:31
 6/12 Fleurr ***** válasza:
84%
Vedd ki az elemeket. Lehet elromlott a játék. Nekem egy játéktelefon csörgött mindig az éjszaka közepén a vaksötétben. Frászt hozta rám, mert hirtelen szólalt meg mindig. Biztos hogy valami elromlott a játékban, talán valami drót nem érintkezik vagy elmozdult. Hidd el biztos, hogy ez a probléma, mert a természetfeletti probléma rosszabb lenne. :D
2016. júl. 23. 18:44
 7/12 anonim ***** válasza:

Szia, ilyenekkel vigyázz ezek szellemek lesznek, és nem jó indulatúak valamit akarnak.

Szerintem keress fel egy erre szakosodott embert aki leszedi eltávolítja a háztól!

2016. júl. 23. 18:44
 8/12 anonim ***** válasza:
Olcsó elem miatt, semmi természetfeletti.
2016. júl. 23. 23:31
 9/12 anonim ***** válasza:
28%

Én egy "troll" vagyok ahogy azt valaki mondta és nem érti mi a jó a trollkodásban, nos ez nekünk olyan mint másnak a barkácsolás vagy a főzés vagy valami ami boldoggá teszi, kikapcsolja, legalábbis nekem, nem azért hogy g.eci legyek(ettől függetlenül az vagyok :D ) hanem csak szeretem ha az emberek nevetnek és én is jókat nevetek a többieken, és nem kell idegesnek lenni, nevess te is együtt a többiekkel, ha látjuk hogy ideges vagy csak jobban felpörgünk :D

remélem kielégítő választ adtam :)

2016. júl. 24. 00:35
 10/12 anonim válasza:
Kontakthiba. Nincs ott szellem 👻
2016. júl. 24. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!