Egyik bak horoszkópban azt írták, hogy a bak férfiak nem válnak,még akkor sem, ha nyújtófával ütik őket, akkor se, annyira fegyelmezettek. Ti ismertek bak férfit aki elvált?
Figyelt kérdés
2021. júl. 25. 16:11
3/11 anonim válasza:
Én olyan bak férfit ismerek, aki annyira nem képes válni, hogy egyszerre több nőt tart!
4/11 anonim válasza:
Bak nő vagyok, volt egy rossz kapcsolatom, ami mellett mégis próbáltam kitartani.
Lehet benne egy pici igazság, de nyilván nem igaz minden Bakra egyetemesen, és mindenkinél van olyan pont ahol inkább válik.
5/11 anonim válasza:
Én Bak férfi vagyok, tuti nem válnék el soha, ha egyszer megtalálom az arra érdemest ki ezt velem megélje...
6/11 anonim válasza:
Igaz az exem nem volt házas, de rendszeresen szédeleg vissza a toxikus kapcsolataiba
7/11 anonim válasza:
Isrmerek. Viszont hiába vált el évek óta, rendszeresen beszél az exnejével, szóval teljesen mégse tudja elengedni...
9/11 anonim válasza:
Baromság. Végtelen példát lehetne felhozni, csak egy. Egy ismerősöm nemrég vált el közel 20 év házasság után, kamaszgyerekkel.
10/11 anonim válasza:
Keresztszüleim Bak férfi-kos nő. A Bak férfi akart válni, a kos nő hallani sem akart róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!