Melyik a legboldogtalanabb csillagjegy?
Itt írták a halakat, ami részben igaz, mert képes a legvidámabb hangulatból a legmélyebb depresszióba esni pár perc alatt.
A bak tényleg nagyon hajlamos a magába borulásra.
De egyébként egy teljesen egyénfüggő... ilyenkor olyasmire gondolok, hogy vannak módosító tényezők!:) pl.: ez lehet hogy viccesnek tűnik de a személy neve is sokat dob a latba... :)
Én halak vagyok és boldog . Szóval rám nem igen igaz
19 F
Szerintem a baknak sem könnyű a bizalmatlansága miatt, de a skorpiónak sem, mert állandó kihívások elé állítja önnmagát és másokat is. A halak meg állandó melankóliában van.
Szerintem ez szubektív.
mérleg vagyok. érdekes, elég szar életem van "mások szemszögéből", akik "normális életet élnek", történtek olyan dolgok velem, amik nem éppen mindennaposak, de tényleg... amitől más régen árokparton fetrengő alkoholista vagy drogos lenne...
de valahogy mindig talpra álltam, mert azt a helyzetet vettem természetesnek, ami éppen adódott, nem vaciláltam rajta soha, tettem, amit tennem kellett, amit akkor éppen jónak láttam.
csak jóval később jönnek elő bizonyos dolgok, amik jó mélyen leülepedtek, hiányosságok, régi sérelmek..
ha olyanok bántanak, akik már bántottak eleget, pedig én mindent megtettem értük, szó szerint...
voltam a magasban, aztán a mélyben, voltam gazdag, aztán szegény, de sosem éreztem magam boldogtalannak, semmilyen helyzetben sem....
Érdekes az is, hogy állandóan mozgásban vagyok, megőrülnék, ha egy helyen kellene leélnem az életem, ha nem utazhatnék, autózhatnék... minden hétvégén máshol vagyok szinte.
Mindig azt gondolom, majd lesz valahogy. És mindig igazam lett :)
Ezek a dolgok vajon saját emberi tulajdonságok vagy a csillagjegyemnek köszönhető? Esetleg más mérleg is ilyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!