Bak, Bika, Szűz - a három elvileg nehéz eset közül melyiket UTÁLOD a legjobban?
Figyelt kérdés
2021. máj. 31. 08:53
11/15 anonim válasza:
Akkor ha a tudomany nem foglalkozik az asztrologiaval te miert teszed kedves #10-es?
Megszallt a Szentlelej vagy te vagy a foldre lekuldott megvalto akinek eletcelja hogy megteritsen mindenkit? Szerintem a cerkad merete is csak altudomany, mert azt mondasz rola amit csak akarsz es nem valoszinu hogy mas embereknel bizonyitast tud nyerni🤭😉
Foglalkozz inkabb te is ezzel, es ne masoknak a gondolkodas menetet probald megteriteni, van masik 10 kategoria biztosan talalsz azok kozott olyat amiben hiszel gyozkodj ott.
Egyebkent en a szuaeket utalom es mar messzirol kiszurom oket. Nincs is egy szuz ismim se kklcsonosen keruljuk egymast :)
12/15 anonim válasza:
11 Abban igazad van, hogy a hülyeségről nehéz az embereket letéteríteni, vagyis inkább lehetetlen.
13/15 anonim válasza:
Én szűz vagyok és nagyon jól kijövök a bakkal és a bikával.
14/15 anonim válasza:
Én szűz vagyok és magyon kól kijövök a bakokkal és a bikákkal. Szerintem a bakok konokabbak.
15/15 anonim válasza:
Utolsó, nálam is ez áll fenn. Én Szűz, a Bak és a Bika, akivel kijövök....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!