Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Vizonto ferfi csondben van....

Vizonto ferfi csondben van. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

Vizonto ferfival ismerkedem. Minden egesz jol alakult. Aztan kozbejott egy nagyobb gondja (amit el is mondott nekem bizalmasan) es kisse magaba fordult. Nem csak tolem tolta el magat, de a barataival sem igazan kommunikalt. Aztan mi ujra talalkoztunk. Ismet elkezdett velem beszelgetni irasban es telefonon is. Majd athivott magahoz is (minden megtortent, sot, csak velem kepes arra, amire senki massal az utobbi 2 evben). Utana meg ugy 2 napig keresett, beszeltunk. Aztan semmi. 1 het utan en kerestem, par szot beszeltunk, de talan mar nem ugy mint korabban. Most nem beszelunk ujra.

Vege mindennek vagy egyszeruen idot kell most neki adni?

2021. máj. 28. 10:09
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy pasi azt mondja, mással nem működik, azt sokszor csak mondja.

Egyrészt hízelgő ezt hallani, másrészt nem leszel féltékeny.

Szerintem azért nem kapsz annyi törődést, hogy ne nagyon szokj hozzá, így minden kis morzsának örülni fogsz, sokkal kevesebb energia.

Természetesen nem fogja azt mondani, hogy nem akar tőled semmit.

Van egy dolog, amit akar időnként, ha kedve szottyan.

Egy vízöntő nő.

2021. máj. 30. 07:59
 22/31 Senior Séf ***** válasza:
100%

"Olvastam, hallottam es tapasztaltam nehany vizonto eseteben, hogy amikor bajuk van, akkor szukseguk van a szemelyes terre."

Hagyd már ezt az ezós maszlagot. MINDEN férfi magába zárkózik, ha problémája van. A férfi a megoldások embere, sohasem mástól várja a segítséget.

2021. máj. 30. 10:19
 23/31 anonim ***** válasza:
Egyszer volt egy vizöntő pasim, azzal alakultak a dolgok aztán a megbeszélt randi lemondta. Mikor felhivtam asszonta h mert depis. Depis nem volt a qvaélet, csak összeszedett egy másik csajt.
2021. jún. 2. 19:00
 24/31 anonim ***** válasza:
73%

23.

Annyira tipikus duma ez a depis vagyok. Nem egy pasi játszotta el nálam is kifogásként, hogy miért tűnt el, csillagjegytől függetlenül.

2021. jún. 3. 07:15
 25/31 anonim ***** válasza:
70%
Én például ma kaptam egy ilyen kifogást. Az életemre meg mernék esküdni hogy hazudott róla, ismerem már ezeket a fos kifogásokat. Megírtam neki, hogy a hétvége alatt is megírhatta volna, ne én írtam volna rá ma délelőtt. Nem válaszolt ezután, de nem is láttam már hogy elérhető-e whatsappon, gondolom letiltott. Így kezeld ezeket a dumákat... 99%-a hazugság.
2021. jún. 7. 16:17
 26/31 anonim ***** válasza:
56%
25. Teljesen egyetértek veled! Hazudnak össze-vissza. Piacon érzik magukat, válogatnak, aztán kamu dumával lelépnek. Vagy szó nélkül etűnnek.
2021. jún. 7. 16:21
 27/31 anonim ***** válasza:
70%
Előadta hogy milyen borzalmas időszaka van, de azért online volt társkeresőn :))) Már röhögök rajtuk :)) #25.
2021. jún. 7. 16:24
 28/31 anonim ***** válasza:
72%

25. Egy kicsit megnyugtató, hogy nem csak engem találnak meg ezek az idióták, bocsi. Együttérzek veled!

2021. jún. 7. 16:29
 29/31 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem az a baj, hogy túl nagy a húspiac, annyi nő közül válogathatnak, hogy nem kunszt dobni egy jobbért. Bevallom, én is csináltam ilyet férfival, aki nagyon nyomult és terhesnek éreztem a rámenősségét hogy családi okot találtam ki, csak szálljon le rólam. Nem vagyok rá büszke, de nem használt az udvarias leszerelés. #25,27.
2021. jún. 7. 16:34
 30/31 anonim ***** válasza:
56%
Kérdező, azóta van fejlemény?
2021. jún. 7. 20:09
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!