Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Vizonto ferfi csondben van....

Vizonto ferfi csondben van. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

Vizonto ferfival ismerkedem. Minden egesz jol alakult. Aztan kozbejott egy nagyobb gondja (amit el is mondott nekem bizalmasan) es kisse magaba fordult. Nem csak tolem tolta el magat, de a barataival sem igazan kommunikalt. Aztan mi ujra talalkoztunk. Ismet elkezdett velem beszelgetni irasban es telefonon is. Majd athivott magahoz is (minden megtortent, sot, csak velem kepes arra, amire senki massal az utobbi 2 evben). Utana meg ugy 2 napig keresett, beszeltunk. Aztan semmi. 1 het utan en kerestem, par szot beszeltunk, de talan mar nem ugy mint korabban. Most nem beszelunk ujra.

Vege mindennek vagy egyszeruen idot kell most neki adni?

2021. máj. 28. 10:09
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az a tapasztalatom, hogy az ilyenek mind eltűnnek. Van más a képben, vagy az adott illető nem okés neki. Nincs arca, hogy megmondja, hanem inkább ilyen-olyan kifogásokkal elkezd eltűnni, majd teljesen eltűnik. Aztán, ha épp nincs más, vagy épp nem lelkibeteg, akkor előkerül újra. Te meg majd behiszed, hogy de jó újra megkeresett és újra lefutjátok ugyanazt a kört. Én hagynám a fenébe, de hangsúlyozom én, neked nem kell ezt tenned :)
2021. máj. 28. 12:33
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
Sosem szerettem a vízöntő pasikat, nekem ridegek voltak, távolságtartók. Isten ments hogy megítéljem őt, csak a saját tapasztalataimról tudok írni. Ha nekem pasik ilyet írtak, mindig lekoptak utána. Nem merték megírni az igazat, így inkább ráfogták a problémájukra a ghostingolásukat, vagy kreáltak egy hazugságot és azt felhasználva tűntek el.
2021. máj. 28. 12:57
 13/31 anonim ***** válasza:
12. Teljesen ugyanez a tapasztalatom csillagjegytől függetlenül.
2021. máj. 28. 13:14
 14/31 anonim ***** válasza:

Ha erősen éli a vízöntő részét, akkor ne várj tőle kötődést!

Ők csak olyan ember mellett képesek hosszútávon kitartani, akivel megélhetik a szabadságot. Ha te nem tudod ezt biztosítani neki, akkor ne kínozd magad.

2021. máj. 28. 15:05
 15/31 A kérdező kommentje:

Tobb okbol kifolyolag is tudom, hogy nincs senki mas a kepben. Es eltunni sem tud teljesen, mert van kozos pont az eletunkben, igy latjuk egymast hebe-hoba.

A szabadsagat en tuti meg tudom adni, mert nekem is szuksegem van ra, es idomulni is tudok a masikhoz. En csak azt szoktam elvarni, hogy legyenek kimondva a dolgok.

Korabban ha kerdeztem, hogy felejtsuk el a dolgokat, akkor egyertelmuen ezt elutasitotta. Csak, hogy most ilyen idoszaka van epp. Em probalom ot megerteni, de ami most megy, azt mar kicsit nehez.

Tudom, hogy nem feltetlen konnyu egy vizontot megerteni, es en probalom ot elfogadni olyannak, amilyen, csak most felek tole kerdezni is vagy mondani barmit is.

Ha irok vagy hivom, akkor valaszol, reagal. Tehat ugy ghostingolast nem tudom ramondani. Sot. O is megosztja velem szo nelkul a dolgait, ha epp olyan helyen van vagy olyat csinal. De a beszelgetesek mar nem mindennaposak es ha van is, total nem olyan, mint korabban.

Ezt nem tudom eldonteni, hogy most egyszeruen hagyjam, aztan jon, amikor atment rajta ez a valami vagy bolond vagyok, hogy kitartok.

2021. máj. 28. 16:17
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Ebből nem lesz semmi. Hagyd. És ha előkerül is hagyd.
2021. máj. 28. 16:26
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Túl sok a meló vele, nekem nőként ezt tennem egy férfiért nem menne. Bántaná az önérzetemet. Szerintem te se rohanj utána. Duzzogjon akkor magában.
2021. máj. 28. 16:51
 18/31 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy alapjaraton minden, amit o kepvisel, azt kerestem ezidaig.

Nem futok utana, de nehez feladnom.

Lehet, hogy egy igazi idiota vagyok, hogy kitartok.

Tudom, hogy a vizontok kicsit masabbak, en csak probalnam megerteni a lelki vilagat meg a gondolatmeneteit.

2021. máj. 28. 18:31
 19/31 anonim ***** válasza:
Kijött az új epizódja a kedvenc Netflixes sorozatának.
2021. máj. 29. 21:39
 20/31 anonim ***** válasza:
Kérdező! Rák vagy?
2021. máj. 30. 00:07
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!