Vizonto ferfi csondben van. Mi lehet az oka?
Vizonto ferfival ismerkedem. Minden egesz jol alakult. Aztan kozbejott egy nagyobb gondja (amit el is mondott nekem bizalmasan) es kisse magaba fordult. Nem csak tolem tolta el magat, de a barataival sem igazan kommunikalt. Aztan mi ujra talalkoztunk. Ismet elkezdett velem beszelgetni irasban es telefonon is. Majd athivott magahoz is (minden megtortent, sot, csak velem kepes arra, amire senki massal az utobbi 2 evben). Utana meg ugy 2 napig keresett, beszeltunk. Aztan semmi. 1 het utan en kerestem, par szot beszeltunk, de talan mar nem ugy mint korabban. Most nem beszelunk ujra.
Vege mindennek vagy egyszeruen idot kell most neki adni?
Olvastam, hallottam es tapasztaltam nehany vizonto eseteben, hogy amikor bajuk van, akkor szukseguk van a szemelyes terre.
De vizonto pasival meg nem ismerkedtem, csak a barati tarsasagombol ismerek vizontoket, igy lehetseges, hogy az kisse mas.
Azt is letisztaztuk, ha ugy erzi, nem akar mar tolem semmit, akkor azt kozolni fogja velem. De ez a mai napig nem tortent meg. Sot. A legutobbi talalkank elotti beszelgeteseknel mondta, hogy nincs velem semmi baj, nehogy magamra vegyek barmit is, de most gondja van es ingermentessegre vagyik. Ez mind oke.
De valahogy megis eleg fura a jelenlegi viselkedese.
Megis meddig tart ez el?!
Vagy lehet, hogy egyszeruen igy sunnyogva akar eltunni az eletembol vagy azt akarja, en mondjam ki, hogy hagyjuk egymast?
Milyen gondja van? Anyagi, családi, egészségi? Nem mindegy az sem szerintem. Mindenkit másképp érintenek dolgok.
Egyébként meg kérdezz rá kerekperec. Én megmondanám, hogy ennek így semmi értelme, jussunk dűlőre.
Elsosorban csaladi gondja van, nem is kicsi.
Anyagilag is volt az utobbi idoben pici hianyossag, de az talan nem verte ot padlora ugy, mint a csaladi problema.
Nem tudom, hogy azota megoldodott-e, mert nem beszeltunk most rola.
Elkepzelheto, hogy amint "lecseng" nala a befele fordulasa, akkor ujra nyitni fog felem?
Vagy egyszeruen o mar inkabb "szabadulna" tolem? :/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!