Halak jegyűeknek milyen marokkövet ajánlotok?
Figyelt kérdés
Február 21. én születtem Ametiszt és Hegyikristály marokkövem már van, ezeket tudom, hogy a Halak jegyűeknek is ajánlott. Kedvencem az Ametiszt.
Van esetleg más kő is Halak jegybe?
2021. máj. 16. 21:14
1/10 anonim válasza:
Akvamarint mondják még.
Egyébként én is halak vagyok, nem rég vettem ametisztet🥰
2/10 anonim válasza:
Szia az ozmium lesz a neked való :) próbálj minél nagyobbat szerezni belőle :)
3/10 anonim válasza:
Ne horoszkóp hanem hatás alapján válassz, mire van szükséged.
5/10 anonim válasza:
3-as jól mondja, a neked szükséges követ kellene kiválasztanod, például kineziológiai módszerrel. Kezedbe vett kővel megpróbálja egy barátod lenyomni az oldalra vállmagasságba emelt karodat. Amelyik kővel erősebb ellenállást fejtesz ki, az való neked.
7/10 anonim válasza:
Ozmiumot inkább ne fogdoss, eléggé mérgező (még picit drága is).
8/10 A kérdező kommentje:
#6-os a marokkő, pár cm átmérőjű csiszolt kő/ásvány. Szinte bármilyen ásványból csinálnak ilyet. Kiteheted az íróasztalodra, hordhatod a zsebedben. Ásványoknak gyógyító erőt tulajdonítanak, ezért jobb ha a közelében van. Gömb alakra csiszolt ásványokból ékszereket (általában karkötőket) csinálnak.
2021. jún. 13. 17:43
9/10 Grimfox válasza:
A hegyikristályt mindenkinek ajánlják, függetlenül horoszkóptól, vagy igénytől, mert eléggé semleges, univerzális hatású kő. Amúgy tényleg úgy van ahogy a 3. és 5. írja. A szükség diktáljon, azaz mire van igényed. Általában megállapítható, mire van igényed az alapján, hogy melyik ásványhoz vonzódsz érzelmileg. (nem, az arany, és gyémánt nem igazán játszik, mert itt az értéke a vonzó, bár az is előfordul, hogy ezekre van szükséged)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!