Szerintetek oroszlán nők dögosek?
A nagy fenék-nagy comb, dús haj az igaz :D
Nekem széles váll, keskeny derék, széles csípő, erős combok felállás van, egyszerre nézek ki nőiesen és izmosan, pedig azért az életben nem toltam túl az edzést.
Arcra átlag, jobb napokon elég szép, de azért így másfél év otthon döglés után nem feltétlen mindig úgy nézek ki, mint akit skatulyából húztak ki.
Az alap igényességre meg a súlyomra viszont érzékeny vagyok, büdös meg elhanyagolt sosem lennék, meg ha hízok akkor azt mihamarabb le akarom adni.
Hálistennek csak jó kemény munkával tudok dagadt lenni, alapvetően inkább izmosabb fajta vagyok és egykét helyen van zsír, de sosem voltam szétfolyós alkat.
Ismerek elég előnytelen külsejű oroszlán csajokat is, meg dögöseket is, igazából változó...
Meg ízlés kérdése, a páromnak nyilván én tetszek és dögös vagyok, másnak meg lehet hogy nagyon nem én vagyok a zsánere.
Mindenki elkel előbb utóbb :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!