Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Randizás oroszlán férfival?Kom...

Randizás oroszlán férfival?Komolyan gondolhatja velem?

Figyelt kérdés

Bika lány vagyok,és eddig két randim volt egy oroszlán férfival,akit a tinderen ismertem meg.Nagyon jól kijövünk,második randin nála voltam,volt csók is,szeret megölelni.Mikor nem találkozunk,akkor egész nap írogat,képeket küld magáról,nagy ritkán ír valami nagyon romantikusat és tervezi előre a következő randit.Viszont mivel folyton beszél,engem gyakran nem hagy szóhoz jutni,néha úgy kell megküzdenem vele,hogy végighallgasson.Én komoly kapcsolatot keresek,honnan tudhatom,hogy valóban tetszem neki,és nem csak meghódítani akar?

Kérem,csak olyan válaszoljon,aki ért az ezotériához és hisz is benne,a kötekedő kommenteket jelentem.Szép estét mindenkinek:)

2021. máj. 1. 12:10
 1/6 anonim ***** válasza:
76%

"képeket küld magáról" - tökéletes jellemzés :)

Az Oroszlán férfinak igazából nem annyira társ kell, mint inkább néző- és csodáló közönség. Valaki, aki ámulattal nézi, hogy ő milyen egyedülálló, csodálatos, tökéletes. Ha te képes vagy erre, akkor minden rendben lesz.

2021. máj. 1. 12:33
 2/6 anonim ***** válasza:
70%
Mufasa vagy Zordon ?
2021. máj. 1. 13:18
 3/6 anonim ***** válasza:
76%

Oroszlánok általában komoly kapcsolatot keresnek, legalábbis 25 fölött már biztos. Persze nincs ellenükre az alkalmi kaland sem, de ha randizgatnak meg társkeresőznek, akkor valószínűleg már állandó dolgot keresnek. :)

Fura egyébként, mert az Oroszlánok nagyon jó hallgatóság, sőt, általában jobban szeretnek hallgatni, mint feleslegesen beszélni... nála szerintem bekavar valami víz jegy, azért ilyen. :D

Egyébként tapasztalataim szerint az Oroszlán-Bika NAGYON nem jó párosítás, rövid távon elvannak egymással, elhülyéskednek, akár barátság, akár kapcsolat, de hosszabb távon nagyon ritkán működőképes a dolog. Egyszerűen nem kompatibilis egymással ez a két jegy.

Ahogy már írták, az Oroszlánnak kell a csodálat, a tisztelet, az elismerés, a Bika meg ezek ellen folyamatosan lázad. Egy Oroszlán elfogad egy egyenrangú partnert, de a Bika hajlamos úgy csinálni, mintha ő lenne a kicseszett világ közepe, aki mindenkinél okosabb és mindenkit lenéz, miközben egyébként tök kedves és aranyos tud lenni, de csak addig, amíg nem jön valamilyen nehézség, mert akkor inkább elmegy a saját dolgára, csak a másiknak ne kelljen segíteni.

Szóval ja, természetesen a napjegy önmagában nem határoz meg senkit, és egy kapcsolatot sem lehet általánosításokra építeni, meg hát ugye kivételek is mindig vannak...

Legtöbbször az oroszlán-bika kapcsolatok pár alkalom után kifutnak, amikor mindketten rájönnek, hogy ez nem való nekik. DE ettől függetlenül a ti esetetek pont lehet kivételes. Meg kell próbálni, aztán meglátjátok. :)

Amúgy nyugodtan mondd el neki mit érzel, mit gondolsz, szólj ha valami nem tetszik, kérdezz, kérd meg dolgokra... az Oroszlán nagyra értékeli az őszinteséget, a kritikát azt nem, de az őszinteséget igen. :D

2021. máj. 1. 14:40
 4/6 anonim ***** válasza:
A problémádnak semmi köze a csillagjegyekhez.
2021. máj. 1. 16:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Öhm...ezt anno én írtam ki még februárban.
2021. máj. 1. 22:38
 6/6 anonim ***** válasza:
48%
#5 vagyok,köszönöm a válaszokat amúgy,ha bárkit érdekel,akkor elmondom,hogy összejöttünk és nagyon boldogok vagyunk:) Talán azért,mert nekem oroszlán az aszcendensem,neki meg bika:D
2021. máj. 1. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!