Mégis miért hisz annyi ember a horoszkópban a fiatalabbak közül is?
Figyelt kérdés
Basszus azt hittem, ezen már rég túllépett az emberiség, és esetleg pár tanulatlan nyugdíjas hiszi el. Erre letöltöttem a tiktokot, és minden második videó erről a baromságról szól. Először azt hittem, csak viccelnek, de full komolyan gondolja mindenki2021. ápr. 20. 17:29
11/11 anonim válasza:
Még mindig nem az újságoknál tartunk, hanem az asztrológiánál. De igazad van, hajtsad csak az igazad. Amúgy meg nem tök mindegy, ki miben hisz? Csomó ember Istenben hisz, vagy más kultúrákban istenekben. Akkor oda is beállsz a templom elé, hogy:"Hé.. nincsen isten, szóval menjetek haza, mert ez időpazarlás és butaság!"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!