Milyen jellemű ember? (aki nem hisz, nem érdekli az asztrológia semmilyen formája az ne válaszoljon!)
Figyelt kérdés
Nap: Skorpió
Aszcendens: Rák
Hold: Oroszlán
Milyen formában hatnak ezek az adott személyre?
2021. márc. 28. 04:04
2/11 anonim válasza:
Egyik gyerek:
Nap: Oroszlán
aszc.: Halak
Hold: Skorpió
Másik gyerek:
Nap: Halak
aszc.: Rák
Hold: Oroszlán
Szóval engem is érdekel.
3/11 anonim válasza:
Semmilyen formában hatnak ezek az adott személyre.
4/11 anonim válasza:
racionalista (.NT.)
az nem jellem ha ateista vagy.
A racionalisták csoportjában is vannak hívők PL én
üdv egy INTJ
5/11 anonim válasza:
Ja
Nap: Kos
Aszcendens: Skorpió
Hold: Kos
By #4
Szerintem van benne kontraszt, annyit nem foglalkoztam az asztrológiával, hogy lássam az összefüggést....)
6/11 anonim válasza:
Erzekeny, emotiv, eroszakos, ontorventu, nagyravagyo ember, sertodos, nagykepu, csaladcentrikus es tarsasagkedvelo
7/11 A kérdező kommentje:
#6 huhh basszus nagyon eltaláltad😂
2021. ápr. 1. 00:07
8/11 anonim válasza:
A Napjegyedből kiindulva jellemző lehet rád, pl. az, hogy érdekelnek az okkult tudományok, mint pl. az asztrológia. :) A Skorpió egy okkult, vizes,szilárd jegy. Az intenzív szexualitás is jellemezhet, mert a Skorpió a nemi szerveket uralja. A Rák aszcendensre jellemző, hogy fontos számára az otthon és a család. A Rák egy vizes, kardinális jegy. A víz elem az érzelmeket uralja, ebből kifolyólag egy érzelmes, érzékeny,lelkis ember lehetsz. Az Oroszlán egy tüzes, szilárd jegy. A Hold pedig az érzelmeket uralja. Jellemző lehet, hogy stabilan és intenzíven ragaszkodsz az érzelmeidhez.
9/11 A kérdező kommentje:
#8 ebből is mind igaz rám :D
Az oroszlánokra jellemző lehet a hiúság(pl külsőség szempontjából) . Az oroszlán Hold kapcsolatban állhat ezzel valamilyen szinten?
2021. ápr. 8. 22:29
10/11 anonim válasza:
Nagyon is kapcsolatban állhat, mert az Oroszlán Holdra jellemző, hogy büszke és bátor. Egyedi jellemvonásokkal bír és amolyan nyertes típus lehetsz. A vereség lelombozhat...Szép ☀️-ot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!