A holdjegy miben és mennyire határozza meg az ember személyiségét?
Semmiben és semennyire.
(sosem böngészem az asztrológia / babona kategóriát. Kint volt a kérdés a főoldalon)
A Hold fontos én Nyilas vagyok Napilag,de Bak HOLdilag,az ismerőseim azt mondták én fejjel ugrok a mély vízbe,aztán rájöttek nem,a Bak Hold érvényesült.
Most mondhatnák beképzelem,nem nem véletlenül születtünk abba ahová születtünk.
A hold a nőies, befogadó, érzékeny oldalunk. Ugyanolyan fontos belső figura, mint a nap. Anyai mintákat hordoz magában. Nőies, érzékeny figura lévén a férfiak többsége hajlamos elfojtani. Sokszor már egész kis korban lenevelik róla őket. Ezért jelent számukra nehézséget a szabad érzelmi önkifejezés. Van néhány kivétel: művészetben vagy divat szakmában dolgozó férfiak, illetve ha rák az aszcendens vagy a hold az első házban van.
Ezen kívül egy férfi horoszkópjában jelöli az anyját és a feleségét. Egy nő horoszkópjában jelöli szintén az anyját, illetve önmagát felség és anya szerepben.
6-os tudod a Jupiter mire hat?
Na és a Mars?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!