A holdjegy fontosabb, meghatározóbb a személyiségre nézve, mint az aszcendens?
Én nagyon alapszinten mondjuk úgy olvasgatok a témáról mert érdekel. Nem vagyok szakértő.
A hold az érzelem világodat mutatja. Az anya az otthon, a női oldala a lelkednek.
Az aszcendens a külső, hogyan látnak mások, hogyan viselkedünk. Mire törekszel, milyen emberre akarsz válni. Mi az ami fontos neked mik azok az értékek amik számítanak.
Látható hogy a kettő különböző oldalról közelíti meg a személyiséget.
De. Saját magamon is látom hogy a holdam sokkal nyilvánvalóbb mint az aszcendensem. Sokkal több mindent befolyásol mint az aszcm.
Nekem halak holdam van. Teljes mértékben hatással van rám a jegy kettőssége néha úgy érzem egy érzelmi hullámvasúton ülök. Míg a mérleg aszcendensem maximum a külsőmre jellemző.
Ugyan olyan jelentéktelen mindkettő. Egyik sem tudja megmondani hogy valakinek milyen tulajdonságai vannak.
A belső tulajdonságaid sok minden mástól függnek például attól hogy milyen környezetben nőttél fel, milyen népcsoporthoz tartozol, milyen neveltetést kaptál stb.
Képlettől függ, hogy a Hold mennyire érintett.
Az enyém négy darab nevezetes fényszögben is kapcsolódik a horoszkóp többi eleméhez, azaz nagyon fontos, központi szerepet tölt be.
Igen, egyszerusitve: a hold az erzelmivilag az aszcendens pedig a kulso
Az aszcendensemen ul a venuszom igy testi szepseget iger. Holdam
Oroszlan igy ezt tudom is. 😂💁🏽♀️
Az aszcendens nem a szemelyiseged resze, ha nincs bolygo az I. hazban. Hanem egy karma, meghozza azt jelzi, hogy a kulvilag mivel provokal. Ugye az I. haz a Kos energia gyakorlati megvalosulasi terulete.
Az aszcendens karmajat ugy kell meghaladni, hogy magadhoz veszel egy csipetet a szemben levo jelbol, ami a deszcendensen van ahelyett, hogy azt a kulvilagtol varnad el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!