Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Nap, hold, aszcendens az...

Nap, hold, aszcendens az élet/személyiség melyik területet befolyasolja?

Figyelt kérdés
Nekem a nap jegyem szűz a hold oroszlán az aszcendensem pedig ikrek. Próbáltam utánanézni de nem teljesen tiszta, hogy a viselkedés melyik reszet befolyásolják. Továbbá ha van kedvetek tippelétek meg, hogy milyen ember lehetek :) kíváncsi vagyok, hogy ezek alapján mennyire lehet behatárolni az embert.

2021. febr. 7. 18:19
 1/3 anonim ***** válasza:

Itt találsz arról némi infót, hogy a születési ábra mely részeivel azonosulsz a leginkább:

[link]

Nincs olyan, hogy melyik részét befolyásolja a személyiségednek. A különböző zodiákus jegyek energiái különálló karakterekként vannak jelen, egyéni gondolatokkal, érzésekkel és viselkedéssel. Ezek bonyolult összegéből áll össze egy személyiség.

Ha az érdekel, hogy ezek az energiák az életed mely területein a legaktívabbak, akkor azokat a házakat kell elemezni, ahol az adott karakterjelölő bolygók állnak a születési ábrádban. Erről itt találsz infót:

[link]

Az aszcendens itt nincs kiemelve, de az első ház témáihoz kapcsolódik.

2021. febr. 8. 00:12
 2/3 anonim ***** válasza:

Viszont a teljes képhez szükséges elemezni a bolygókat is.

Ehhez itt találsz infót:

[link]

2021. febr. 8. 00:15
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Megfogom nézni a videókat!
2021. febr. 8. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!