Hogyan befolyásolja a személyiségeteket a napjegyetek (sima horoszkóp) és az aszcendensetek érzésetek szerint?
Az a vicc, hogy mindenki azt mondja, hogy tökéletesen illik rá a horoszkópja.. Olyat még nem hallottam, hogy valaki felhördült, hogy de ő nem is ilyen. Nem?
Amúgy igen, engem is elég jól jellemez (bika horoszk, oroszlán aszc), de van olyan is mindkettőben, ami nagyon nem én vagyok. De a nagyja igaz.
Amúgy az összes bolygónk áll valamelyik jegyben, tehát nem csak ez a 2 számít. Meg ugye a nevelés, a minket ért hatások, stb.
Semennyiben. Egyszerre születtem a sógornőmmel. Mindktetten teljesen más természetűek vagyunk,más az érdeklődési körünk,az életünk is.
A horoszlópokban nagyon sok az álatlánosítás. Ezért hiszik sokan,hogy rájuk illik.
Én a részletes elemzésem olvastam, és töbnyire stimmelnek a dolgok, azt a pár dolgot, amit meg nem érzetem magaménak, talán csak nem tapasztaltam, vagy csak rossz az értelmezés. Kitudja.
Amúgy úgy vagyok az astroval, hogy segít mélyebben megismernem önmagam, és belelátni másokba. Nekem ez nem vallás, és mások állitásával szemben nem vagyok az elvakult híve. Nekem ez inkább egyfajta...filozofikus pszihológia. Segít átlátni bizonyos ok-okozati összefüggéseket, mégha ebben mások nem is hisznek.
Körülbelül ilyesmi válaszokat vártam, mint az utsóelőtti...!
utolsó: Filozófikus pszichológia =) ez tetszik... én is hasonlóan érzek.
Szeretek sokat beszélni, a szócsaták éltetenek. Egocentrikus vagyok, de nem alaptalanul. Ki nem állom az igazságtalanságot és a hülye embereket. Rendkívül makacs vagyok dolgokban, főleg a véleményemet tekintve. Szeretem a nagy társaságot, és imádok ismerkedni. Nagyon jó barátnak tartom magam, de ugyanúgy kiméletlen ellenfélnek is. Nem lehet könnyen felhúzni, nem vagyok hirtelen haragú. Szeretek poénkodni, a társaság lelkének lenni, és szeretem a hasonló tipusú embereket. Szeretek főzni (és tudok is), de méginkább enni (olasz, kínai, magyar kaja bármikor). Szeretek piszkálódni, és így kiismerni az embereket. Nagyon érdekel a pszihológia, és a legtöbb társadalomtudomány. A cuccaimra "alergiás" vagyok, utálom ha piszkálják öket. Szentimentális vagyok, kötödöm tárgyakhoz. Ennyi elég is lesz.
A 01-10 14:26 vagyok, Vízöntő/Bak, Nyilas holdjegyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!