Rák és skorpió mágnesként vonzzák egymást?
nem, a bika és a skorpió vonzzák mágnesként egymást, tapasztalatból írom, átéltem ezt az érzést.
a rák és a skorpió inkább a tökéletes páros, nagyon jól működnek hosszútávon, két vîzjegy, érzelmileg egy hullámhosszon vannak, a legjobb ha a nő rák, a férfi a skorpió
Ez hülyeség. Alapból egy személyiséget nem csak az határoz meg, hogy milyen a napjegye, hanem egy csomó másik bolygód is van egy születési képletbe, 12 ház, amihez más-más életterület tartozik és mindenféle fényszög, amik befolyásolják azt is, hogy másokkal milyen kapcsolatod jöhet létre... Emellett én vallom azt, hogy szerintem minden jegy és minden ember tud a másiktól valamit tanulni, illetve azt is, hogy minden állásnak van egy magas és alacsony szintje. És "hiába jössz te ki jól papíron egy skorpióval" , ha az a skorpió alacsony szinten éli meg a minőségeit, emiatt bosszúálló, hisztérikus és függő... Egy ilyen jellemmel mindenkinek nehezebb kijönni, de legiknább önmagának saját magával..
Skorpió vagyok, anyám rák és nagyon-nagyon sokáig nem jöttünk ki jól. Volt rák fiúm is de kudarcba fulladt egy év után, míg pl egy ikrekkel 4 évig együtt voltam (bár most ebbe nem mennék bele mélyebben, hogy miért.)... Szóval ez nem meghatározó, hogy kinek milyen a jegye. Szerintem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!