Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Rák és skorpió mágnesként...

Rák és skorpió mágnesként vonzzák egymást?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 11. 11:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem. A csillagjegy csak akkor derül ki, mikor elárulják egymásnak a felek, addig ugyanannyira vonzódik minden ember a másikhoz, nem a csillagjegytől függ. Hogy utána ki mennyire cselekszik ezt figyelembe véve, az már más kérdés.
2021. ápr. 11. 12:40
 2/4 anonim ***** válasza:
76%
Nem, az egyik vízi, a másik szárazföldi. Nem igazán találkoznak.
2021. ápr. 11. 12:40
 3/4 anonim ***** válasza:
0%

nem, a bika és a skorpió vonzzák mágnesként egymást, tapasztalatból írom, átéltem ezt az érzést.

a rák és a skorpió inkább a tökéletes páros, nagyon jól működnek hosszútávon, két vîzjegy, érzelmileg egy hullámhosszon vannak, a legjobb ha a nő rák, a férfi a skorpió

2021. ápr. 11. 15:36
 4/4 anonim válasza:

Ez hülyeség. Alapból egy személyiséget nem csak az határoz meg, hogy milyen a napjegye, hanem egy csomó másik bolygód is van egy születési képletbe, 12 ház, amihez más-más életterület tartozik és mindenféle fényszög, amik befolyásolják azt is, hogy másokkal milyen kapcsolatod jöhet létre... Emellett én vallom azt, hogy szerintem minden jegy és minden ember tud a másiktól valamit tanulni, illetve azt is, hogy minden állásnak van egy magas és alacsony szintje. És "hiába jössz te ki jól papíron egy skorpióval" , ha az a skorpió alacsony szinten éli meg a minőségeit, emiatt bosszúálló, hisztérikus és függő... Egy ilyen jellemmel mindenkinek nehezebb kijönni, de legiknább önmagának saját magával..

Skorpió vagyok, anyám rák és nagyon-nagyon sokáig nem jöttünk ki jól. Volt rák fiúm is de kudarcba fulladt egy év után, míg pl egy ikrekkel 4 évig együtt voltam (bár most ebbe nem mennék bele mélyebben, hogy miért.)... Szóval ez nem meghatározó, hogy kinek milyen a jegye. Szerintem!

2021. ápr. 13. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!