Szerintetek mennyire passzol párkapcsolatba egy skorpió lány és egy skorpió srác?
Figyelt kérdés
2021. márc. 17. 23:15
1/13 anonim válasza:
Néha a "lány" skorpiók brutálisak, megeszik a hímeket... szóval vigyázz
3/13 anonim válasza:
Szerintem nem sok jelentősége van. Csak azért tudom milyen csillagjegy vagyok, mert összefügg a jelenlegi szexuális állapotommal :D
(hint: augusztus végén születtem)
5/13 anonim válasza:
Ne
Horoszkóp
Alapján
Ítéljük
Már
Meg
Az
Embereket!
Könyörgöm mit számít az, hogy mindketten skorpiók vagytok? Minden ember más, hiába egy a horoszkóp. Most össze vetünk 2 halak lányt, hiába mindkettőnek ugyanaz a horoszkópja, attól még ég és föld.
6/13 anonim válasza:
Kajakra van aki ezt komolyan veszi?🥲
7/13 A kérdező kommentje:
Nyugi emberek, csak kivancsi voltam ki mit gondol errol, csak esetleg kinek van ebben tapasztalata
2021. márc. 18. 02:09
8/13 anonim válasza:
Párom szülei mindketten skorpiók. Lassan 40 éve házasok.
9/13 anonim válasza:
Az nem passzol a párkapcsolatba ha valakinek ez számít
10/13 anonim válasza:
Az azonos fajhoz tartozó állatok tudnak szaporodni, ezért passzolnak. Képzeld ha a skorpió egy elefánttal akarna párkapcsolatot, vagy akárcsak egy macskával. Szerintem az nem működne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!