Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mi a véleményetek a Bak...

Mi a véleményetek a Bak horoszkópú emberekről?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 2. 17:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
82%
Kedvelem őket, meg nem is. Alapvetően én tényleg nagyon jól elvagyok velük és szinte mindig szimpatikusak, barátnak a bakoknál jobbat elképzelni sem tudok, férfiak közül pedig messze hozzájuk vonzódom a legjobban (meg a kosokhoz). Csak éppen bensőségesebb kapcsolatban nem szeretnék lenni bakkal megint, mert az hiába volt érzelmileg nagy kaland, teljesen kikészített az állandó habozása, a makacskodása, az érdekembersége, a túlzott elvárásai és az, hogy borzasztóan visszafogta magát. Én évekig türelmesen kivártam, de neki semmi nem volt jó, őszintén nem tudom, hogy mit várt tőlem, mit kellett volna még tennem, beszélgetni azt nem szeretett ugyanis. Nekem ilyenekre nincs szükségem. Szűz vagyok egyébként, kos aszcendenssel, és hiába türelmes a szűz, a kosom nem bírja ezt a fajta töketlenkedős huzavonát.
2021. ápr. 3. 11:26
 12/20 anonim válasza:
95%

Nyilván azért nem ismeri el a férjed, ha hibázik, mert nem egy bak férfi soha nem hibázik, így nincs mit elismerni :D

Egy szintén bak férfi :)

2021. ápr. 3. 23:34
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, ez nagyon bakos hozzáállás. Már nem idegesítem fel magam rajta így 18 év után, csak legyintek vagy nevetek ilyenkor. 9 voltam.
2021. ápr. 4. 15:44
 14/20 anonim ***** válasza:
68%
Ugyanolyan emberek, mint a többi. Semmi köze az emberi tulajdonságoknak a csillagokhoz. A csillagképet alkotó csillagoknak sincs közük egymáshoz, csak a földről nézve az emberi fantázia valamit belelát.
2021. ápr. 6. 22:27
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

A legvonzóbb férfiak

Nyilas nő

2021. ápr. 7. 03:48
 16/20 anonim válasza:
100%

Bak vagyok

Kitartó.. Oszinte..nagyon nyugodt es persze ha igazam van harcba szallok 😂Erős..

Humorzsak.. Szeretnek az emberek (L)

2021. ápr. 7. 05:12
 17/20 kriszpo ***** válasza:
94%
Természetesen BAK vagyok és mindig igazam van. Nem? De! Annyiszor van igazam, ahányszor csak akarom. Nem? De! Megint igazam van...
2021. ápr. 8. 10:12
 18/20 anonim válasza:
100%
4/17 Így igaz! Én is ugyanúgy vagyok, mint Te. Ráadásul nekem az aszcendensem is bak.
2021. ápr. 8. 15:16
 19/20 Attásko válasza:
22%
Semmi. A horoszkóp hülyeség, ugyanolyan emberek mint bárki más
2021. máj. 2. 12:41
 20/20 anonim ***** válasza:
78%

11# jól összerakta. Az aszcendensem szűz és én is türelmes vagyok. Évek mentek el már de nem tudom. A bak nagyon kitartó. Céltudatos. Vannak jó tulajdonságai. Jó a humora és feltörekvő de néha az jut eszembe, hogy ezt van aki könnyedén veszi? Szörnyen makacs. Nem bírja a váratlan helyzeteket, kényszeres, annyi szabálynak kell megfelelni, hogy nem is tudom van-e aki tökéletes neki. Ha éppen nem cseszeget valami miatt amit rosszul csináltál (mert ő jobban tudja és igazából megcsinálni is ő tudja jól egyedül a világon) akkor csendben jegyzi a hibáidat és megfelelő, időzített pillanatokban felhasználja. Pl ha téved, hibázik ami ugye nincs, rögtön tud mondani 20-25 példát arra miért te vagy a hülye. Úgy tesz mintha emberbarát lenne de igazából rohadt önző csak próbál olyan helyzeteket teremteni amit majd hozzád vág, hogy bezzeg ő ezt meg azt csinálta. Ha tesz valamit biztos, hogy nem önzetlenül. Ha akar valamit és te nem, kikényszeríti azzal, hogy felsorol pár dolgot amit a múltban megcsinált érted/neked, de ezek olyan dolgok amiket amúgy is meg kell csinálni az életben. Pl. Maszírozz meg mert én tegnap felmostam vagy elmosogattam (helyetted). A háztartásban csak ő tud rendet tartani. Olyan szinten kényszeres, hogy nem tudsz olyan alapos takarítást eszközölni ami elég jó lenne, azt csak ő tud de férfiként ez nem az ő dolga. Elég hímsoviniszta. Amúgy olyan mint egy kölyök, hisztériás, dúrcás, rosszindulatú és bosszúálló. Nem akarja élvezni az életet, rohadt nagy mártír, csak a kötelesség...de ha te élvezed az életet rohadt féltékeny lesz és ahol tud elgáncsol, nehogy már neked jó legyen. Ha nem veszed komolyan a hisztit addig nyomja míg le nem ránt az életről. Csak akkor nyugszik meg ha már szar kedved van. Hirtelen haragú, igazából bármi felidegesíti, ugyanis rajtuk kívül mindenki hülye ember az ő nézetükben. Olyan lehetetlen helyzeteket teremt aminek élből lehetetlen megfelelni. Aztán ha hátat fordítassz csak azt mondja, úgysem vártam mást, amúgy sincs szükségem senkire mert megvagyok egyedül. Sosem tárulkozik ki teljesen. Képtelen elengedni magát. A szeretetet ha érzi is, képtelen kimutatni, látni sem lehet rajta. Nem bízik meg senkiben, soha, semennyi idő után. Teljesen elmarja maga mellől az embereket. Igazából azt nem veszi észre, hogy mindenki más vígan elvan nélküle és fellélegzik a börtönélet után, hogy végre leülhet egy fél órára nyugalomban, semmit tenni és nem lesz érte büntetés vita, hogy hasztalanul töltötte az időt. Komolyan azt érzem annak örülnek ha nem élvezed az életet, hanem csak boldogtalanul csinálod a “dolgod” amibe majd belekötnek, hogy ez nem elég jó. A makacsság egyenesen kiborít, üvölteni tudnék. Ja és lehet saját gondolatom de minek, a baknak bólogató kutya kell, mert nem fogadja el a saját véleményt ha az övétől eltér, ha elmondod neki a vélemenyed és rávilágítassz ezekre a tulajdonságokra nem jutsz semmire. Vitát kaphatsz, és sokszor veri ezt kenden lúdas matyi vissza... igazad nem lesz, az nem lehet és igazából annyira fontos sem vagy, hogy elfondolkozzon a hibáin.

Oroszlán vagyok és sokszor mondták, hogy makacs vagyok, önfejű, irányító, önző de a bak felülmúlja. Állandóan versenyez, övé az utolsó szó és ő mindent jobban tud, jobban csinál, előbb csinál stb.

Annak aki ezt az életet választja, esetleg még élvezi is minden elismerésem.

2021. máj. 29. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!