Mi a véleményetek a Bak horoszkópú emberekről?
Bak/nyilas vagyok
Szoval duplan hatranyos helyzetu
Mert a bak foldias jellege allando utkozesben van a nyilas tuz jellegevel. Van mikor kiegyensulyozza a ketto egymast de alt folyamatos dontes melyik oldalamra halgassak.
Mikor a bak erosebb akkor nyugisabb alando dolgokat vinzok be. Makacsabb vagyok es logikusabban gondolkodom
Én bírom őket, mindig lehet velük nevetni.
Bár sokszor úgy viselkednek, mintha mindenkinél jobbak lennének, de csak ennyi a hátrány.
Meg nehezen rugaszkodnak el a földtől.
De amúgy mindig meghallgatnak, tanácsot adnak, talán még titkot is rájuk merek bízni
Nagyon érdekesek számomra, kedvelem a társaságukat, különlegesek, akiknél meg kell küzdeni, már azért is, hogy a közelükbe lehessen az ember. Bak jegyű férfiakhoz tudattalanul is vonzódom (lehet hogy kisugárzás miatt is)
Egy jelentős dolgot viszont észre vettem:
Ők vagy viccesnek és szórakoztatónak tartanak, vagy gyerekesnek és idegesítőnek. Szóval a humoron sok múlik.
Ikrek/nő
Fogalmam sincs miért,de a bakokkal mindig jól kijöttem,viszont nekem a bak nők túl egyhangúak,mindent az irányításuk alatt akarnak tudni és van egyfajta flegma stílusuk,amit nehezen tudok elviselni.
A bak férfiakkal viszont első látásra mindig megvan az összhang,nagyon zárkózott,de mindegyik akivel eddig találkoztam becsületes és jó ember.
Az én horoszkópom Szűz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!