Mit jelent ha mindig akkor nézem meg az időt, amikor két egyforma számú az idő?
Figyelt kérdés
Pl. 11:11, 16:16, 22:22 stb.2021. ápr. 2. 11:19
1/9 anonim válasza:
Elvileg mindegyiknek van valami jelentése utána tudsz nézni neten. Persze valaki hisz az ilyen dolgokban, valaki nem
2/9 Ozmium42 válasza:
"Mindig" jelentése: nem mindig, de ha igen, azt jegyzed, ha pedig nem, azt figyelmen kívül hagyod.
3/9 anonim válasza:
Azt jelenti hogy túl sok a szabadidőd
4/9 anonim válasza:
Nem tudom, hány éves vagy, mi ilyen 10-12 éves korunkig azzal szórakoztunk, hogy ilyenkor kívánni kell valamit, és valóra válik. Ha ennél idősebb vagy, akkor már elég ciki ilyenekben hinni.
5/9 anonim válasza:
Úgy tudom, akkor jó megnézni és kívánni, amikor mind a négy szám azonos.
Pl : 11.11 , 22.22, de a legtökéletesebb a 00.00 .
Már nem vagyok gyerek, de kívánok ilyenkor és nagy többségben beválnak.
Másoknak is, magamnak is szoktam kívánni.
6/9 anonim válasza:
Én tesoimmal mindig kívánunk, tudjuk nyilván hogy nem válik valóra, csak megmaradt szokás kiskorunkból :D
7/9 A kérdező kommentje:
13:26 neked is elég sok lehet ha ilyen válaszokra van időd :)
2021. ápr. 2. 18:31
8/9 A kérdező kommentje:
15:17 csak kíváncsiságból kérdeztem, ráadásul szerintem mindenki maga döntse el miben hisz :)
2021. ápr. 2. 18:32
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszolóknak a választ!
2021. ápr. 2. 18:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!