Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Van e valami jelentősége ha...

Van e valami jelentősége ha mindíg egyforma számok vannak a digitális órán ha ránézek? Pl. :17:17

Figyelt kérdés
Az utóbbi hónapokban akár a laptop akár a telefon órájára ha ránézek egyforma számok vannak.Jelenthet e ez valamit?
2013. márc. 1. 17:34
 1/9 anonim ***** válasza:
igen. általában ez halálhoz vezet
2013. márc. 1. 17:36
 2/9 anonim ***** válasza:
negyed öt múlt 2 percel
2013. márc. 1. 18:05
 3/9 anonim ***** válasza:
negyed hat:)
2013. márc. 1. 18:05
 4/9 anonim ***** válasza:

Igen. Ez a Zordóóó! Legyél hálás, amiért voltam olyan nagylelkű, hogy elárultam ezt az információt!

Üdv Atlantiszi Sötétenlátó

2013. márc. 1. 18:09
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi,gondoltam hogy vicces hozzászólások lesznek többnyire,de hátha lesz valaki aki ért hozzá...:-)
2013. márc. 1. 18:14
 6/9 anonim ***** válasza:

mihez ért? a hülyeséghez? a dilettantizmushoz kevert naivitáshoz?

várjál, megpróbálom

a lelked érzi, hogy az idő múlik, ezért így próbál üzenni a tudatalattinak, hogy amíg nem késő, használd ki az életed, tégy meg mindent, amit meg akartál tenni. ezt üzeni az ezoterikus tér.

kérsz másik magyarázatot is, vagy ez tetszett? meg tudom közelíteni más oldalról is, ha olyat szeretnél :D

2013. márc. 1. 18:35
 7/9 anonim ***** válasza:
Ilyenkor kívánni kell valamit azt mondják,és teljesül!Ha tán elhiszed,hogy valóra válik,akkor bejön
2013. márc. 1. 21:04
 8/9 anonim válasza:
Nézd meg a 17-es szám jelentését!
2013. márc. 2. 09:26
 9/9 anonim válasza:
Igen, az, hogy pontosan 1 óra és 1 percenként nézed az órát
2013. márc. 2. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!