Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mindig egyforma szìnű sálat...

Mindig egyforma szìnű sálat és sapkát hordotok ?

Figyelt kérdés
2020. nov. 27. 20:51
 1/10 A kérdező kommentje:
Hogyan szoktátok kombinálni ?
2020. nov. 27. 20:52
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nincs sálam, csak sapkám
2020. nov. 27. 22:52
 3/10 anonim ***** válasza:
56%
Ugyanugy salam nincs(regen volt, ami egy zold sal volt), sapka pedig egy Buff amikor szukseg van ra(bar ez szinte salkent is hordhato).
2020. nov. 28. 02:13
 4/10 anonim ***** válasza:

Nem hordok sapkát.

Egy sálam van, egy vastag sötétkék darab.

2020. nov. 28. 11:00
 5/10 Metionin ***** válasza:
Nagyjából igen. Van egy szürke-fekete mintás vékonyabb sálam, egy vastag szürke fekete kötött és egy fekete sapkám. Van egy vékony méregzöld sálam is de azt még a sapka nélküli időben hordom, így az nem játszik.
2020. nov. 28. 13:41
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem. Egy csomó sálam van különféle színekben, sapkából viszont csak 2.
2020. nov. 28. 18:03
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válszokat. Szóval nem gáz, ha mondjuk szürke plüss sálat veszek fel bordó sapkával ? Nem olyan sok sálam és sapim van és nem nagyon akarok költekezni. Van fekete és fehér mindkettőből és egy állatmintás sálam is van.

Milyen kabátotok/ kabátaitok vannak ?

2020. nov. 28. 19:13
 8/10 Metionin ***** válasza:
Nekem a kabátok is szűk színskála, a téli egy fekete szövet, az őszi egy fekete-szürke brokát mintás. Illetve egy nagyon koraőszi ami fekete és belül lila de az inkább szép mint melegít. Meg amúgy is szinte minden ruhám fekete szóval :D Szerintem semmi baj nincs ha nem egyforma a sapka-sál-kesztyű, meg nem hiszem hogy ezt bárki figyelné a másik emberen.
2020. nov. 28. 20:29
 9/10 A kérdező kommentje:
Kőszönöm szépen, igyekszem divatosan és praktikusan öltözködni, nem nagyon van pénzem sok kabátot és kiegészítöt venni. Sikerült jó áron hozzájutni fekete hosszú kabáthoz és egy kék rövidebbhez, mindkettő meleg. Kínai boltban vettem 1 fekete és egy fehér bélelt kesztyűt. Divatos a mustár, púderszín, fehér, zöld, de sajna drágaság van.
2020. nov. 28. 20:39
 10/10 Madim válasza:

Kezdjük az árral. Mivel az én pénztárcám is nagyon "lapos" -és soha nem volt kövér- ezért én nagyon ritkán veszek új holmit. Régóta esküszöm a turira.(nem feltétlen a darabárasra, hanem a kilósra!!) Szinte minden holmim onnan van, árban, divatban minőségben igazán remek darabokat lehet kifogni. Ez vonatkozik a kiegészítőkre is, melyek súlyuk miatt nem jelentenek túl nagy kiadást. Ennélfogva lehet belőlük akár több is. (igyekezzünk törekedni arra is, hogy mosható legyen minden, géppel vagy kézzel, -bár én akkor is kimosom, ha tiltás van az otthoni mosáson, csak óvatosan! -a vegytisztítás ugyanis manapság nagyon költséges!)

Szerintem ez a téma azonban alapvetően egyéniség függő. Ha épp van egyforma (szinben passzoló) sál, sapka, hordhatod így is, (ide egy ötlet, pl.túl hosszú a sálad, nem szereted így?, vágj le belőle egy fejpántnak való méretet, jól szegd be, varrd el a feslő részeknél és máris megvan a fenti viselet, még mutatós is !!) De ha a színeket kevered, az egyáltalán nem baj, sőt! A lényeg, hogy HARMONIZÁLJANAK egymással. Az ősz-tél amúgy is elég lehangoló, dobjuk fel egy kis "élettel"! Én imádom a "színes" színeket, (minden évszakban) nekem jobb érzés, az ember nem annyira egyhangú "szürke" tőle, ezért én általában keverem. Csak 1 példa: fekete kabát mellé pl.kék-zöld, v. narancs-piros, v. piros-lila, citrom-mustár-okker stb... kombinációban sapka-sál. De lehet akár kockás, csíkos, pettyes, virágos pl. a sál és egy benne lévő színnel azonos fejfedő. Emellé egy ugyanolyan egyszínű kesztyű és táska, és voila, egy remek egyéniséget látunk. A lényeg ne legyen túl sok a színekből, vagyis papagáj hatás! Esetleg vastag pulcsi levágott ujjából, remek lábszárvédővel is elbolondítható egy öltözet, ami a figyelmet más területről odavonzza, de mindig az ízlésesség, stílusosság, tetszetősség, vagyis az összhatás legyen fontos!!

2020. dec. 4. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!