Mindig egyforma szìnű sálat és sapkát hordotok ?
Nem hordok sapkát.
Egy sálam van, egy vastag sötétkék darab.
Köszi a válszokat. Szóval nem gáz, ha mondjuk szürke plüss sálat veszek fel bordó sapkával ? Nem olyan sok sálam és sapim van és nem nagyon akarok költekezni. Van fekete és fehér mindkettőből és egy állatmintás sálam is van.
Milyen kabátotok/ kabátaitok vannak ?
Kezdjük az árral. Mivel az én pénztárcám is nagyon "lapos" -és soha nem volt kövér- ezért én nagyon ritkán veszek új holmit. Régóta esküszöm a turira.(nem feltétlen a darabárasra, hanem a kilósra!!) Szinte minden holmim onnan van, árban, divatban minőségben igazán remek darabokat lehet kifogni. Ez vonatkozik a kiegészítőkre is, melyek súlyuk miatt nem jelentenek túl nagy kiadást. Ennélfogva lehet belőlük akár több is. (igyekezzünk törekedni arra is, hogy mosható legyen minden, géppel vagy kézzel, -bár én akkor is kimosom, ha tiltás van az otthoni mosáson, csak óvatosan! -a vegytisztítás ugyanis manapság nagyon költséges!)
Szerintem ez a téma azonban alapvetően egyéniség függő. Ha épp van egyforma (szinben passzoló) sál, sapka, hordhatod így is, (ide egy ötlet, pl.túl hosszú a sálad, nem szereted így?, vágj le belőle egy fejpántnak való méretet, jól szegd be, varrd el a feslő részeknél és máris megvan a fenti viselet, még mutatós is !!) De ha a színeket kevered, az egyáltalán nem baj, sőt! A lényeg, hogy HARMONIZÁLJANAK egymással. Az ősz-tél amúgy is elég lehangoló, dobjuk fel egy kis "élettel"! Én imádom a "színes" színeket, (minden évszakban) nekem jobb érzés, az ember nem annyira egyhangú "szürke" tőle, ezért én általában keverem. Csak 1 példa: fekete kabát mellé pl.kék-zöld, v. narancs-piros, v. piros-lila, citrom-mustár-okker stb... kombinációban sapka-sál. De lehet akár kockás, csíkos, pettyes, virágos pl. a sál és egy benne lévő színnel azonos fejfedő. Emellé egy ugyanolyan egyszínű kesztyű és táska, és voila, egy remek egyéniséget látunk. A lényeg ne legyen túl sok a színekből, vagyis papagáj hatás! Esetleg vastag pulcsi levágott ujjából, remek lábszárvédővel is elbolondítható egy öltözet, ami a figyelmet más területről odavonzza, de mindig az ízlésesség, stílusosság, tetszetősség, vagyis az összhatás legyen fontos!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!