Férfiak közül melyik jegyűek azok ,akik teljesen érzelemmentesek?Melyek akik érzelmesek,es ki is mutatják?
Én a bakot mondanám. Férfi jegyekben szerintem az a legérzelemmentesebb.
Érzelgősnek meg talán a szűz vagy a halal. Rákok közül inkább a nők érzékenyek. De függ az aszcendenstől is nagyon.
A föld jegyek a legkevésbé érzelmesek, a víz jegyek a legérzelmesebbek.
De nem csak napjegyből áll a születési horoszkóp.
Igen tudom,hogy nemcsak a napjegybol áll a horoszkop!
Nem kell minden kérdésnél kihangsulyozni!
Az jobb ha ugy teszem fel a kérdést,hogy x napjegyu,y holdjegyu ,z ascendesu,stb.. pasinál ez vagy az a kérdés?!
Tapasztalataim alapján, a Rák napjegyű férfiak nagyon érzelmesek és csak azért játsszák el a rendíthetetlent, mert a neveltetésük (a fiúk nem lehetnek gyengék, stb.) ilyen viselkedési mintákat ad nekik.
Ha sikerül kibillenteni őket az érzelmi egyensúlyukból, akkor hirtelen kiborulnak és elkezdenek hisztizni, meg vagdalkozni, szóval elég érzelmesek... :)
Azért kell kiemelni, hogy nem csak napjegyből áll a horoszkóp, mert ha az illető elfojtja a napját (pl.: rossz viszony az apával), akkor teljesen mindegy, hogy rák a napjegye, ha mondjuk az aszcendens bak, akkor az sokkal erősebben fog megnyilvánulni. Ugyanez igaz akkor is, ha pl. a hetedik házban van vagy ha hetedik ház úr, akkor projektálja ezt a figurát.
Szóval azért nem érzed a rák napjegyű ismerősödnél az érzelmességet, mert van olyan része a horoszkópjának, ami erősebb annál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!