Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Vannak köztetek, akik stúdió...

Vannak köztetek, akik stúdió monitoron hallgattok zenét? Nem túl érzelemmentes rajta a zene, tekintve, hogy nem tipikus hifi?

Figyelt kérdés
Melyiket vettétek meg, mit hallgattok rajta? Én ellentétes véleményeket hallottam, hogy jó zenét hallgatni, meg azt is, hogy nem is ideális.
2021. jan. 22. 21:28
 1/1 anonim ***** válasza:
Helló attól fúgg menyire érzékeny a füled és menyire vágysz hangminőségre.viszont akkor már érdemes normális kábelen bevinni a jelet és ormális hangkártyárol nameg ugye nem youtube rol halgatni zenét hanem valamilyen erre a célre kitalált zenemegosztó felületről vagy torrentről leszedegetni flac albumokat hifi- ben is vannak jó minőségek de egy studió hangfal frekvenciábal jobban odateszi dinamikusabb erőteljesebben kisugározza a frekvenciákat nekem yamaha hs7 em van azon szoktam halgatni néha de igazábol feleslegesnek érzem egy szobában ha nem vagy valami megrögzött audiophile.
2021. jan. 23. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!