Szerintetek Bakok cukik édesek?
Figyelt kérdés
2021. febr. 19. 23:10
11/18 anonim válasza:
Én bak vagyok, és nemvagyok se cuki, se édes csillámpóni.
13/18 anonim válasza:
Inkább szarkasztikusak és gonoszak, de imádom őket. :D Egyébként egy tipik bak nem cuki és esze ágában sincs annak lenni.
14/18 anonim válasza:
Na jó, ez meg mi? Én vagyok az egyetlen Bak a világon aki aranyos?? (5-ös vagyok és nagyon szeretek cuki lenni)
15/18 anonim válasza:
Ne sértegess te buta liba!
(Egy bak)
16/18 anonim válasza:
Számomra a legnagyobb csalódások a Bakok. A leggonoszabb jegyek. Tudatosan átgázolnak az embereken, és képtelenek beismerni a hibáikat, bűneiket.
Sajnos többszörös tapasztalat alapján mondom.
Megfogadtam, hogy a babaprojektnél nagyon figyelek a párommal arra, hogy véletlenül se Bak jegyű baba legyen. (Tudom, hogy nem a horoszkóptól függ minden személyiségjegy, de ad egy stabil alapot az tuti.)
17/18 anonim válasza:
16-os, ezt vicces volt olvasni. Dehogy ad stabil alapot. Arra meg nem gondolsz mi, hogy szülsz mondjuk egy Halakat, de bak azcendense lesz? Vagy azt is előre kilesed és császár lesz? :D Ha az akar lenni, úgyis az lesz te meg rághatod a kefét. :D
18/18 anonim válasza:
Huu hát mindent mondanék a babokról(4et ismerek közelebbről) de cukinak nem nevezném őket.
Makacsak, maximalisták, kitartóak, erősek, de nem cukik vagy édesek. Sőt. Igazából nem mutatják ki mit éreznek őszintén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!