Imertek normális rák jegyű embereket?
Figyelt kérdés
Engem sokkol az, hogy annyira kedvesnek és hűségesnek írják le őket, de nekem 15 ilyen jegyű ismerősöm van és mind gerinctelen, hazug, rosszindulatú, hűtlen. Rámásznak a barátnőik pasijára, csalják a férjüket stb stb. Nyilván biztos vannak normálisak, és tudom tudom nem minden a csillagjegy, de akkor is fura. Ti ismertek normális rák jegyűeket? Én halak vagyok..2021. febr. 19. 19:22
2/12 A kérdező kommentje:
Ismertek*
2021. febr. 19. 19:29
3/12 anonim válasza:
nahát mintha az égvilágon semmit se jelentene a csillagok állása?? durva
4/12 anonim válasza:
Kb minden harmadik ember csalja a parjat, legalabb egyszer elete soran. Ja de gondolom minden harmadik ember Rak. Vilagos.
7/12 anonim válasza:
Rák jegyű vagyok,sosem másztam rá a barátnőim pasijára,és a férjemet se csaltam meg.Biztos azért,mert férfi vagyok.
8/12 anonim válasza:
Az erkölcsi értékrendet, és a hazugságra való hajlamot az asztrológia vonatkoztatási rendszerében a Jupiter, és Merkúr planéták képezik le.
9/12 anonim válasza:
Párom és nagyim is rák. Mindkettő hűséges és családcentrikus. Nagyon odaadóak és jószívűek mind a ketten☺️
10/12 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!