Melyik szerintetek a legirritálóbb csillagjegy és miért?
Olyan csillagjegyekre gondolok akiknek már a szimpla jelenléte és kisugárzása is idegesít. Kinek a legidegesítőbb a viselkedése és Pl. Legszívesebben melyiket küldenétek el melegebb éghajlatra amikor csinál, vagy éppen nem csinál vagy ha nyilatkozik valamit. Illetve pl. Melyik a leggonoszabb? Ami ugyebár megintcsak egy irritáló tulajdonság.
Tapasztalatok alapján írjatok légyszi és azt is, hogy miért az a csillagjegy a legirritálóbb nektek.
Aki nem hisz a horoszkópban és fontolgatja magában, hogy írjon-e ide valami teljesen hülyeséget, a témától eltérő és a horoszkópokat degradáló szöveget, az kérem ne tegye, ugyanis arra nem vagyok kiváncsi.
Ha nem érdekel vagy hülyeségnek tartod akkor egyszerűen görgess tovább!
Köszi előre is a válaszokat! :)
Tapasztalat alapjan:
Skorpio: irigy, bosszuallo, keveri a sz*rt, pletykas, beleavatkozik masik dolgaba, magamutogato, ketszinu
Vizonto: leszivja az energiad, bosszuallo, rosszindulatu, szelhamos, atveros, hazug, manipulativ
Ikrek: ketszinu, mindenkinek meg akar felelni, mindenkinek a legjobb oldalat mutatja, mindenhol jol el van, mar-mar tarsasag kozeppontja, bohoc
Rak: titkolozos, nem mondja ki a velemenyet soha, nagyon meg tud bantani masokat, ha felkapja a vizet, nem baratsagos
Merleg: ketszinu, rosszindulatu, hazudos, irigy, agressziv, bolond
Nyilas: tutyimutyi, meregzsak, rosszindulatu, mindent tud, nem mutatja ki a szeretetet, csak az utalatat
Bak: rosszindulatu(nem is titkolja, hanem nyiltan), borzasztoan irigy!!!, hangos, nem tud viselkedni, felvagos, fontoskodo
Bika: szelhamos, kedveskedo, de nem megbizhato
Oroszlan: hatarozott, mindenrol van velemenye, mindig igaza van, de agressziv, torekvo
Halak: csak ne tudd meg, milyen, ha igazan merges, okoskodo
Szuz: azert nem irtam, mert csak egyet-egyet ismertem, ezert tudnek keveset irni rola. O nem volt igazan oszinte, nyugodt termeszet, celtudatos, kerulte a konfliktust
Kos: szinten csak egyet ismertem, o is celtudatos volt, torekvo, megbizni nem tudtam benne valamiert az igazi enjet nem mutatta ki, befolyasolhato volt
50N
Amelyik jegy irritál, az az ikrek és a nyilas. Mindkettő rohadt idegesítő. Az ikrek a pofázása miatt, keveri a szxrt- pletykál. A nyilas mindenkit hülyének néz, meg sem hallgatva a másik fél véleményét.
Gonoszságban bármelyik jegy előfordul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!