Melyik szerintetek a legirritálóbb csillagjegy és miért?
Olyan csillagjegyekre gondolok akiknek már a szimpla jelenléte és kisugárzása is idegesít. Kinek a legidegesítőbb a viselkedése és Pl. Legszívesebben melyiket küldenétek el melegebb éghajlatra amikor csinál, vagy éppen nem csinál vagy ha nyilatkozik valamit. Illetve pl. Melyik a leggonoszabb? Ami ugyebár megintcsak egy irritáló tulajdonság.
Tapasztalatok alapján írjatok légyszi és azt is, hogy miért az a csillagjegy a legirritálóbb nektek.
Aki nem hisz a horoszkópban és fontolgatja magában, hogy írjon-e ide valami teljesen hülyeséget, a témától eltérő és a horoszkópokat degradáló szöveget, az kérem ne tegye, ugyanis arra nem vagyok kiváncsi.
Ha nem érdekel vagy hülyeségnek tartod akkor egyszerűen görgess tovább!
Köszi előre is a válaszokat! :)
Rák vagyok,nem szoktam sajnáltatni magam, sőt panaszkodni sem..
Engem az Ikrek irritál a harsányságával,fecsegésével, kétszinűségével, a Kos az akarnokoskodásával, Bika az önfejűségével,Nyilas a pörgésével...Végül is szinte minden jegyben akad irritáló..:)
Novemberi Nyilasok jófejek, de akiket ismerek baromi kétszínűek, a semmin megsértődnek.
:)
halak vagyok, akiket én nem tudok elviselni:
oroszlán, bak-valahogy nagyon ellenszenvesek nekem
Azért mindegyik jegyből ismerek jófejeket, de összességében pasikból a halak, bak, bika, szűz jegyek amik teljesen offosak, a halak sumákok, a többi nekem túl rideg.
A lányok közül igazából minden fajta barátném volt már, de mondjuk a halakkal van legnagyobb ellentét. Többet is ismertem és abszolút az ellentéteim, számomra unalmasak.
Én oroszlán vagyok, és a hasonlóan pezsgő, de megbízható személyeket szeretem. A sunyiság, ridegség az ami nagyon taszít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!