Melyik szerintetek a legirritálóbb csillagjegy és miért?
Olyan csillagjegyekre gondolok akiknek már a szimpla jelenléte és kisugárzása is idegesít. Kinek a legidegesítőbb a viselkedése és Pl. Legszívesebben melyiket küldenétek el melegebb éghajlatra amikor csinál, vagy éppen nem csinál vagy ha nyilatkozik valamit. Illetve pl. Melyik a leggonoszabb? Ami ugyebár megintcsak egy irritáló tulajdonság.
Tapasztalatok alapján írjatok légyszi és azt is, hogy miért az a csillagjegy a legirritálóbb nektek.
Aki nem hisz a horoszkópban és fontolgatja magában, hogy írjon-e ide valami teljesen hülyeséget, a témától eltérő és a horoszkópokat degradáló szöveget, az kérem ne tegye, ugyanis arra nem vagyok kiváncsi.
Ha nem érdekel vagy hülyeségnek tartod akkor egyszerűen görgess tovább!
Köszi előre is a válaszokat! :)
Az irritáció megélése abból fakad, hogy mennyire vagyok képes elfogadni különbségeket, és mennyire tudok empatikus lenni.
A tolerancia témakörét a Vénusz planéta jegy, és házhelyzete, annak fényszögei képezik le.
Érdemes befelé figyelni, hogy miért projektálunk kifelé...
Szép estét. :)
Igen, nyilván magamba fogok kutakodni, mert amúgy nem minden második kérdés szól arról, hogy melyik csillagjegy a leggázabb....
Nekem miért ne lehetne feltegyem a kérdést? És miért is nem kaphatok rá NORMÁLIS válaszokat?
Egyébként nyugi nem magamból kiindulva írtam a kérdést, hanem másokéból, hogy kinek melyik csillagjegy. És toleráns vagyok egyébként. Ez csak simán egy kíváncsiságomból fakadó kérdés, nevezheted statisztikai kérdésnek is ha úgy jobban tetszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!